Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).
Popularne odwołania do tej strony: turok problem installation, turok windows 7, installer turok probleme, probleme d installation turok, turok installation fehler, turok na windows 7
http://4uphoneshop.com/wp-content/uploads/2011/01/r5Vq804f68.jpg
Turok: Son of Stone (2008) DVDRip XviD - ArbDub
Language: English
73 Min | 576 x 320 | RMVB - 329Kbps | 30.000fps | RAM - 64.1Kbps | 210 MB
Genre: Animation | Sci-Fi
During 20 years in exile, Turok has become a powerful and...
Imię : Mateusz
Nick : ~TuRok`
Miasto : Rzeszów
Łącze : 1mb/s
Przeszłość : Gram w cs'a od czasu kiedy mam neta, czyli tak 2.5+
Co oferuję : hmm... bycie na treningach, gra TP z kolegami, składki na serwer
Czego oczekuję : Dobrego serwera klanu, dobrej strony klanu,...
Proszę o pomoc !
Ściągnąłem grę o nazwie Turok.
Ściągnąłem cały plik i po rozpakowaniu partów mam 2 pliki do rozpakowania rzr-tur1.iso (7GB) i rzr-tur2.iso (4GB) po rozpakowaniu plikówm mam dwa foldery rzr-tur1 i rzr-tur2, zainstalowałem, skopiowałem crack'a i gdy włanczam grę to pisze żebym...
Witajcie !!!
Ostatnio zacząłem grać w 'Turok Seeds of Evil'. Podczas gry napotkałem na problem, którego nie mogę rozwiązać. Potrzebuję poradnika do powyższej gry. Jeżeli ktoś go ma w swoich zasobach, proszę go o podzielenie się ze mną powyższym poradnikiem.
Z góry dziękuję za pomoc,
...
Witam,
Niedawno kupiłem gre Turok z 2008 roku. Więc tak:
1.Instaluje gre... wszystko ok
2.Włanczam gre... i tu nagle czarny ekran sie pokazuje a dzwiek jest. Po chwili pokazuje mi sie komunikat: Zrzucanie pamięci RAM, a co to znaczy??
Pomożecie mi ten problem rozwiązać??
Moj sprzęt...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u