Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: fifa 08 crack, crack do fify 2008, crack do fifa 08 download, fifa 08 crack download, crack fifa 08 pobierz, crack fifa 08 download, crack do fifa 2008, problem z fifa 08 zrobilem cracka i nic, fifa 08 avec daemon tool, crack fifa 2008, krak do fifa 08, jouer fifa 08 avec daemon tool, crack do fify 08 pobierz, crack do fify 08 download, fifa 08 bez płyty, fifa 2008 crack pobierz, come si cracca fifa installato, fifa 2008 crack, fifa 2008 przez daemon tools, crack do gry fifa 08, fifa 09 crack problem, crack no cd fifa 08, fifa 2008 crack download, crack do fify 2008 dowland, jak skrakowac płyte fifa 2007
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 15048
Narzędzia wątku

Fifa 08 Crack problem help

Patriu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Hey,
mam problem z crackiem do Fify 08
nigdzie nie moge znalezc mialem 1 ale nie dziala bez plyty caly czas chce plyte ale nigdzie nie moge znalezc prosze o podanie linku do cracka dzialajacego plis
z gory dzieki :P

Odp: Fifa 08 Crack problem help

Mr. F4STB4CK is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Tu masz link nie sprawdzałem mam nadzieję że działa

Chodzenie po bagnach wciąga.

Odp: Fifa 08 Crack problem help

Patriu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ok dzieki mam juz cracka i dziala dzieki za pomoc THX

temat do zamkniecia

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Fifa 10
Więc mam FIFĘ 10 która na singlu śmiga normalnie ,ale na multi nie da się grać! Strasznie muli i po prostu nie da się grać bo te ruchy są opóźnione.Mam neta 2mb/s z Neo.Co robić ?
FIFA
Problem z FIFA 11
Witam. Mam problem z FIFA 11. Po jakimś czasie, jak się mecz skończy, nagle wywala mi błąd, że wystąpił błąd z fifa.exe. Wymagania powinienem spełniać: Intel Core2Duo 3.16 GHz E8500 2 GB RAM Zotac 250 GTS amp! edition 1024 MB Robiłem reinstall, nie pomógł. Mam oryginalną grę.
Archiwum forum
[FS] FIFA 11 + PL + CRACK
>>>FIFA 11 + PL + CRACK<<< http://img.epidemz.net/i/bygiu.jpg FIFA 11 + PL + CRACK Wersja od RELOADED wszystko w PACZCE PARTY PO 388mb MÓJ UPLOAD
Archiwum forum
POBIERZ - FIFA 2011 + Crack
http://i10.fastpic.ru/big/2010/0927/e5/c5a31faf63a4a741855e2086a0eb8be5.jpg
Archiwum forum
[Szukam] Crack Fifa 2009 PL
Witam .. Tak jak w temacie szukam cracka do fifa 2009 PL. Mam orginalna wersjie gry ale gra dziala z plyta. Plyta sie polamala a szukam cracka juz z dobra godzine. Google, aresy itp. nie pomogly. Bardzo prosze a cracka. Mozna powiedziec, ze potrzebne mi takie cos ;d jak NO-CD.
FIFA
[Problem] FIFA 08
Witam. Mam otóż problem. To tak, mam bardzo słabego kompa :Windows XP, 256 RAM , 1.66Hz, Karte GeForce4 MX 440, AMD Atholm(tm) XP 2000+. Wymagania FIFY 08: wymagania sprzętowe: Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 64 MB (GeForce 3 Ti200 lub lepsza), 3.2 GB HDD, Windows 2000/XP/Vista...
Problemy techniczne z grami
[Problem] Fifa 10 - crack
Hello. No to ja mam problem taki: zainstalowalem fife sobie cracka podmienilem powinno wwszystko smigac ale gdy chce wlaczyc fife wyskakuje mi popularny blad .exe w tym wypadku fifa 10.exe. nie mam pojecia co z tym zrobic cracki rozne probowalem dwie inne wersje fify instalowalem i nadal to samo. z...
FIFA
[Problem] FIFA 10
Witam zainstalowalem fife 2010 lecz nie działa mi;(. Wyświetla mi się taki komunikat: Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3dx9_31.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem. Instalowalem z 10 razy i tak nie moge odpalic:( Prosze o...
FIFA
Problem z fifa 10
Mam problem z fifą .Zainstalowałem i gdy urochamiam coś tam pisze Nie ma reg.exe bo nie wiem co to jest może to być od tego jak tak to prosze link
Archiwum forum
Problem z gra fifa 07
Siema zainstalowalem sobie fife 07 z programu Daemon Tools, Crack jest wszystko działa tylko dlaczego sie tak dlugo wgrywa w czasie kiedy chce wybrac druzyne albo wejsc w ustawienia na kazde okno trzeba czekac 10 sek . Gra działa bez plyty, przedtem pare miesiecy temu kiedy instalowalem to samo...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz