Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , , , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3027
Narzędzia wątku

Richard Burns Rally - po 5 minutach gra sie ścina

czupkolandja is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam taki problem z Richard burns rally: pogram troche i nagle cały komp sie zawiesza (nie działa klawiatura,
myszka, kierownica). Po takim ścięciu musze zresetować komputer bo nic sie nieda zrobić
Co poradzić

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Cs Rally Mod!!! (Port HalfLife Rally To Counter Strike)
Przedstawiam wam plugin, dzięki któremu zamiast walki na bronie, granaty, noże będziemy walczyć....w wyścigu samochodowym:grin: Do rzeczy... Cvars carmod_s = 1000 //Default S CLASS speed carmod_a = 850 //Default A CLASS speed carmod_b = 700 //Default B CLASS speed carmod_c = 550 ...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[Non Steam] Cs sie wylacza po 5 minutach gry.
Na forum byly juz takie tematy ale w nich chodzilo o Steam lub CSS, a ja obecnie gram na CS 1.6 Non Steam i zawsze bylo wszystko dobrze gralem mialem steama wszystko git. Zrobilem formata kompa i sciagnalem steam kupilem CD-Key zarejestrowalem się wszystko git wchodze na serwer pograłem jakieś 5-7...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Lagi po kilku minutach
Witam ! Mam pewien problem a mianowicie chodzi o wysoki ping i spadek fps'ów (ze 100 - ok.6) po okolo kilku minutach. Problem zaistniał gdy przerzuciłem się z PC na laptopa. Dodam że na PC nie miałem żadnych problemów. Sprzęt: procesor - Mobile Intel Pentium M 705, 1500 MHz (15 x 100)...
Problemy z CS 1.6
[Steam] cs wyłącza sie po kilku minutach gry
wyskakuje error: NET_SendPacket ERROR : WSAEiNTR czytałem, że niby komputer traci połączenie z netem ale to mało prawdopodobne, mam 4mb/s z kablówki - Chopin, system windows xp, łącze sie z netem przez router.
Problemy z CS 1.6
[SR] Apocalyptica-Life Burns
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
[RS] Tiesto Feat Christian Burns - In The Dark
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
[RS]Apocalyptica-The Life Burns Tour
Apocalyptica-The Life Burns Tour http://images31.fotosik.pl/197/b9b731bf05d5445e.jpg Nośnik: DVD Data wydania:2006 Region: 2 Dźwięk: Dolby Digital 5.1 Obraz: 4 : 3
Koncerty
CS sie zwiesza po kilku minutach gry
Witam, mam taki problem, ze gram sobie na serwerze i po kilku minutach gry, cs się zatnie, nie da się nic zrobic, można jedynie wyłaczyc za pomocą (ctrl+alt+del) i procesory ;/ Prosze o pomoc, myślę ze to wina grafiki. Komputer: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.01 GHz, 2,00 GB...
Problemy z CS 1.6
Ping po 20 minutach gry
Witam Was serdecznie. Mam dość nietypowy problem. Zacznę od tego, że gdy gram w csa ponad około pół godziny ping zmienia się do kilku "k". Zmieniam więc server i tam jest normalnie przez te około pół godziny bo po jej przeminięciu znów zmuszony jestem zmienić server. Na jaki bym nie zmieniał to...
Problemy z CS 1.6
Zmniejszenie fps po kilku minutach
Witam, Mam problem ponieważ, pogram se z 10 lub wiecej minut na serwerze i potem ze 100 fps zmienia mi sie w 10-50 i tnie sie. Jak rozwiazac problem? Pozdrawiam
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz