Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: crack do quake 3 arena, quake 3 insert cd, insert the cd quake 3 arena, quake 3 arena insert cd, insert to cd quake 3 arena forum, quake 3 arena problem, quake 3 arena insert cd problem, insert cd quake, quake 3 problem z obrazem
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6434
Narzędzia wątku

Problem z Quake 3 Arena!

Kupsztail is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem wchodze w gre wlaczam "single player" i wyskakuje błąd "insert the cd".Prosze pomożcie!

Odp: Problem z Quake 3 Arena!

cozabezczelny is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Musisz włożyć płytę. W przypadku, gdy masz pirata skopiuj cracka albo zrób obraz płyty.

Kupsztail is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jak zrobic ten obraz płyty?

cozabezczelny is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Kod:
http://www.forum.wiaderko.com/windows-vista/143583-poradnik-jak-zmontowac-wirtualnie-gre.html

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Quake 3 Arena->Counter-Strike
Czy da się jakimś sposobem zdekompilować mapę z quake 3 arena(np. tak jak za pomocą Bsptwomap) do VHE? I czy da się uruchomić plik .map za pomocą VHE jakimś sposobem? Czy też da się zdekompilować? ---------- Post dodany 09-02-2011 o godzinie 08:19 ---------- Rebump
Mapy do Counter Strike
Problem z Quake Sound pod SM
Witam, mam taki drobny problem z quake sound, wszystko jest dobrze zainstalowane, normalnie przy wejściu na serwa się ściąga ale jeśli ktoś kogoś zabije to od razu jest Multikill albo Doublekill i wszyscy na serwie to słyszą. Trochę to wkórza ;/ bo jak jest np. pełen serw to co chwile słychać tylko...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Problem] Quake 3
Witam. Od niedawna zainteresowałem się grą Quake 3 i chce w nią zagrać z kolegami przez internet ale się nie da. Na początek pobrałem wersje 1.08 i 1.32 po włączeniu 1.08 wpisuje ip i port i pokazuje mi się komunikat że mam zły protokół, a po włączeniu 1.32 pokazuje się komunikat w konsoli couldn't...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Mani Admin Plugin - Quake Sounds + RTV - Problem
RTV i quake sounds nie dzialają. Mimo to sa napisy typu Firstblood itp. Pliki mp3 sa w odpowiednich folderach. Oto moje pliki: mani_server.cfg // ***************************************************************************** // Plugin : Mani Admin Plugin // // Filename :...
[Download][PC][RS] Quake III Arena
Quake III Arena Ewolucja strzelanek z widokiem z perspektywy pierwszej osoby zaczęła się od typowych gier dla pojedynczego gracza, jednak szybko odkryto, że gry tego typu są doskonałe do rywalizacji pomiędzy żywymi graczami, najpierw poprzez modem i sieć lokalną, później głównie przez...
Gry strzelanki, FPP, akcji
[Downloads] [RS] Quake III: Team Arena
Quake III: Team Arena http://images34.fotosik.pl/378/323a952468658679.jpg http://images43.fotosik.pl/19/141deee7b37c3e2e.jpg producent: id Software wydawca: Activision Blizzard dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
Archiwum forum
Szukam Quake 3 ARENA Download!
Siemka... Szukam Quake 3 Arena do ściągnięcia za darmo ;) szukałem w googlach... bez wyniku.. :( Proszę nie podawać linków do torrentów... Najbardziej mi chodzi o plik o nazwie : pak0.pk3 można go znaleść w folderze : baseq3 jak ktoś ma ten plik proszę o zamieszczenie go na jakieś stronce...
Archiwum forum
Quake
Co zrobić żeby na moim serwie po wpisaniu w czacie !quake mugółbym wybierać sobie typ quaeka ?? :sad:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem Quake Sound
Witam mam problem z quake sound pod source mod , jak wpisze komende na chacie !quake lub /quake to niewyswietla mi sie menu dopiero jak wpisze w konsoli samo quake to sie wlacza menu do zmiany ustawien ale inni gracze tego niemoga zrobic u nich tak jest ze pisza /quake i niewyswietla sie menu...
Problem z muzyką i quake!
Witam 1.Mam problem wgrałem quake sound z addons.eventscript.com. I za każdym razem ściągają się!!! Tak i jak roundsound!! Jak włączyć aby tylko raz się ściągało ?! 2.Mam polskie quake i chce je wgrać więc zamieniam standardowe na polskie ale to nic i tak nie działa i nikt tak nie ma !!!!...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz