Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: tropico 3 spolszczenie, spolszczenie tropico 3, spolszczenie do tropico 3 download, spolszczenie do tropico 3, tropico 3 pl torrent, tropico 3 problem, tropico 3 spolszczenie jak zainstalowac, tropico 3 pomoc, jak zainstalować spolszczenie tropico 3, tropico 3 spolszczenie nie dziala, tropico spolszczenie, tropico 3 spolszczenie napisow, guia tropico 3, tropico 3 spolszczenie download, spolszczenie tropico 3 download, tropico 3 ayuda, problemas tropico 3 absolute power, tropico 3 spolszczenie nie działa
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6863
Narzędzia wątku

Tropico 3 Spolszczenie.

adrian199322 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem szukałem wszędzie spolszczenia i nie mogę znaleść...Gdyby mógł być ktoś tai miły i podać mi link był bym bardzo wdzięczny

Ostatnio edytowane przez adrian199322 ; 25-10-2009 o 01:41.

Odp: Tropico 3 Spolszczenie.

FLoo is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

http://torrenty.org/torrent/416012

adrian199322 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a czy mogł bym prosić na rapidzie lub jakiejś innej stronie. poniewarz na torrenty.org trzeba płacić za rejestracje

Ostatnio edytowane przez adrian199322 ; 25-10-2009 o 11:58.

Azgheros is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ja też się dołączam do prośby :) Chętnie bym oniukał Tropico 3 - ale nie chce mi się siedzieć przed anglojęzyczną wersją a takową posiadam.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Tropico 3 (2009 ENG RIP by TPTB)
Tropico 3 (2009 ENG RIP by TPTB) http://img190.imageshack.us/img190/3641/1295196453p.jpg Tropico 3 (2009/ENG/RIP by TPTB) Language: English | PC | Developer : Haemimont Games | Publisher : Kalypso Media | 1.61 GB Genre : Strategy (Manage / Business / Real-time) / 3D The recent past, the Cold...
Inne
Spolszczenie VHE 3.4
Czy moglby ktos podrzucic spolszczenie do VHE 3.4? Prosze o pomoc, szukalem wszedzie i nic z tego, wszystkie linki na innych 4ach juz powygasaly
Mapy do Counter Strike
[Poradnik] Tropico 3
http://images8.fotosik.pl/136/bebe8208f99261d1.jpg Tropico 3 jest trzecią częścią niezwykle znanej w swoim czasie strategii ekonomicznej, która pozwalała graczowi wcielić się w rolę zarządcy tropikalnej wyspy gdzieś na Karaibach. Jak się okazało, zarządzanie swym mikropaństwem oraz rozwój jego...
Poradniki do gier
Spolszczenie
Zauważyłem, że spolszczone zostały komunikaty w grze. Mam co do tego mieszane uczucia, szczerze to wolałem komunikaty w języku angielskim. Co sądzicie o przywróceniu angielskich komunikatów w grze?
Śmietnik
[Download] [PC] Download Tropico 3
Tropico 3 Tropico.3-ViTALiTY http://img136.imageshack.us/img136/2869/tropico3okladka.jpg Wymagania sprzętowe
Gry strategiczne i gry ekonomiczne
Spolszczenie do Harry Potter i Książę Półkrwi Spolszczenie
Witam, Potrzebuje spolszcenie do Gry "Harry Potter i Książe Półkrwi". Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mnie naprowadzić z skąd mogę je pobrać. Z Góry Dziekuje!!!
Archiwum forum
Spolszczenie Far Cry 2
Witam. Niedawno zaczołem grac w grę Far Cry 2, niestety gra jest w języku angielskiem. Szukał w internecie spolszczn do tej gry jednak niczego nieznalazłem a jeżeli juz znalazłem to zreguły to spolsznie nie dziłało. Prosiłbym jeżeli ma ktoś jakieś działające spolszenie zeby podał link . ...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Spolszczenie - CS:CZ
Elo... mam prosbe, mogłby mi ktos wstawic spolszczenie do CS:CZ? tylko prosze o spolszczenie rowniez tych napisow pod radarem (side,bombsite itp).
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Spolszczenie .
Witam. Moj problem polega na tym, ze sciagnelem spzolszcenie do cs'a , ale sa tam bledy i mi sie nie podoba. chcialbym znow po ingliszu ale bez ponownego istalowania cs'a.. ma ktos jakies pomysly ?
Problemy z CS 1.6
Spolszczenie
Witam was czy czuje się ktoś na siłach spolszczyć ten plugin?? (nie zmieniając komendy rtd itp) ZAŁĄCZNIK
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz