Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).
Nie wiem czy to ten kod ale chyba moveobjects_on ale nie pamiętam dokładnie chciałem pomóc. Poza tym nie znam takiego kodu :/ Ale jeśli chodzi o kody i triki to czytnij to [Klik]
Nie wiem czy to ten kod ale chyba moveobjects_on ale nie pamiętam dokładnie chciałem pomóc. Poza tym nie znam takiego kodu :/ Ale jeśli chodzi o kody i triki to czytnij to [Klik]
Siemka. Dzisiaj kupiłem Sobie cd key cs 1.6
I mam problem. Nie Nie Wiem Dzialo mi nawet czemu, / I w Musial steam ściągnąć z neta i na Nie i pobrałem Dzialo. Instaluje go normalnie. I gdy żart żartem aktualizacja juz 100% i wyskakuje mi blad celu. Widoczny w zdj ponizej.
ImageShack ® - Online...
jest to myszka dość starego typu, prawy przycisk działa bez zarzutu tylko lewy wogóle nie reaguje na naciśnięcie :( ...
czy zainwestować w nową czy da się to jakoś naprawić ???
z góry dzięki za odp
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
Wiem że istnieje już mnóstwo takich tematów lecz na żadnym nie było dla mnie porady ;dd A Więc jest tak jak w reszcie tematów.
Mikrofon na np. Skype, GG, TeamSpeak, Ventrillo mi dziala, ale w Cs nie patrzyłem już w Options->Voice i tam mam wszystko włączone, paski na maxa więc to odpada.
I...
Zainstalowałam the sims 3 i gra cały czas żąda płyty, choć zainstalowałam już chyba z 10 różnych cracków. Grę mam wypaloną na płycie, załączony do niej crack też nie działa (choć działa mojej koleżance). Mam laptopa z vistą. Macie jakiś pomysł, co jeszcze mogę zrobić?
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
Witam posiadam następujący problem związany dwóprotokołowym serwerem:
Posiadam maszynę z procesorem: " AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor". Niestety binarki przez Sebę NIE działają na tym procesorze.
1.Na dowód że sama przeróbka dwópotokołowego serwera działa jest część logu:
: Alpha19...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
to napisalem do kumpla:
patcha instaluje we wszystkie mozliwe miejsca i czat nie dzialal, a teraz zaczelo dochodzic cos o tym shot gunie :/
prosze pomozcie :(
PS. kiedys pobralem innego CSa to dzialal czati blyo git, tylk oze wczoraj wchodze patrze a tu wszystko przesuniete i obraz byl...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u