Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , , , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1542
Narzędzia wątku

jeden działający kod do The Sims 2 . pilne!

myszeczka111 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Cześć
Mam The Sims 2 na studiach , moda z h&m , młodzieżowy styl i rezydencje i ogrody. potrzebny mi jest kod , co działa tak:

na przykład jest drzewo no i ja przybliżam kamerę to ono znika ...

ale jest taki kod co jak przybliżę to ono nie zaniknie i będzie miało takie kolory jak kamera jest daleko

no i ja nie wiem jaki to jest kod!!!!!

pomóżcie pliska ;))

jak się nauczę dawać giby czy jak to tam się nazywa to dam xD

Odp: jeden działający kod do The Sims 2 . pilne!

Yato
Gość

Nie wiem czy to ten kod ale chyba moveobjects_on ale nie pamiętam dokładnie chciałem pomóc. Poza tym nie znam takiego kodu :/ Ale jeśli chodzi o kody i triki to czytnij to [Klik]

myszeczka111 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Yato Zobacz post
Nie wiem czy to ten kod ale chyba moveobjects_on ale nie pamiętam dokładnie chciałem pomóc. Poza tym nie znam takiego kodu :/ Ale jeśli chodzi o kody i triki to czytnij to [Klik]
no niestety nie to..;(

PS czekam na nastepne pomocy

UmIeM sTaWiAć GiBy Xd JeEeEeE! xD

Akasan is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Może znajdziesz TU!

http://www.baseball.czest.pl
Inicjatywa Częstochowski Baseball

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] [langtitle=pt]Pomocy!! Pilne !! steam nie działa ;[[[/langtitle]
Siemka. Dzisiaj kupiłem Sobie cd key cs 1.6 I mam problem. Nie Nie Wiem Dzialo mi nawet czemu, / I w Musial steam ściągnąć z neta i na Nie i pobrałem Dzialo. Instaluje go normalnie. I gdy żart żartem aktualizacja juz 100% i wyskakuje mi blad celu. Widoczny w zdj ponizej. ImageShack ® - Online...
Problemy z CS 1.6
jeden z przycisków nie działa...
jest to myszka dość starego typu, prawy przycisk działa bez zarzutu tylko lewy wogóle nie reaguje na naciśnięcie :( ... czy zainwestować w nową czy da się to jakoś naprawić ??? z góry dzięki za odp
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Download] [PC][RS] The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO. ...
Gry strategiczne i gry ekonomiczne
[Steam] Mikrofon W Cs Nie Działa Pilne :)
Wiem że istnieje już mnóstwo takich tematów lecz na żadnym nie było dla mnie porady ;dd A Więc jest tak jak w reszcie tematów. Mikrofon na np. Skype, GG, TeamSpeak, Ventrillo mi dziala, ale w Cs nie patrzyłem już w Options->Voice i tam mam wszystko włączone, paski na maxa więc to odpada. I...
Problemy z CS 1.6
The Sims 3 - nie działa żaden crack
Zainstalowałam the sims 3 i gra cały czas żąda płyty, choć zainstalowałam już chyba z 10 różnych cracków. Grę mam wypaloną na płycie, załączony do niej crack też nie działa (choć działa mojej koleżance). Mam laptopa z vistą. Macie jakiś pomysł, co jeszcze mogę zrobić?
Problemy techniczne z grami
<<<pilne>>> !*prośba o wykonanie strony*! <<<pilne>>>
Prosiłbym o wykonanie strony dla klanu na hostingu ugu.pl Nazwa strony luzzclan.ugu.pl GG:3083537 DAM GIBKA!!!!!! PILNE!!!!
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[RS] The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO. ...
Archiwum forum
Potrzebuje działającej Binarki do serwera cs działającego na dwóch protokołach (chodzi o binarke NS procesor INTEL) !!!
Witam posiadam następujący problem związany dwóprotokołowym serwerem: Posiadam maszynę z procesorem: " AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor". Niestety binarki przez Sebę NIE działają na tym procesorze. 1.Na dowód że sama przeróbka dwópotokołowego serwera działa jest część logu: : Alpha19...
Problemy z HLDS
[RS] The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO. # The Sims # The Sims Światowe Życie # The Sims Balanga #...
Archiwum forum
Działą czat - nie działa CS - działa CS - nie działa czat... pomozcie zalamanemu graczowi :(
to napisalem do kumpla: patcha instaluje we wszystkie mozliwe miejsca i czat nie dzialal, a teraz zaczelo dochodzic cos o tym shot gunie :/ prosze pomozcie :( PS. kiedys pobralem innego CSa to dzialal czati blyo git, tylk oze wczoraj wchodze patrze a tu wszystko przesuniete i obraz byl...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz