Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: spolszczenie do pop t2t chomikuj, commandos strike forcegdzie wkleic-spolszczenie, postal 2 spolszczone napisy, polskie spolszczenie do gry prince of persia t2t
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2082
Narzędzia wątku

Spolszczenie pop t2t

Acil is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Pisze ponieważ mam problem z pewnym spolszczeniem do gry (tylko napisami bez dialogów niestety) i instaluje je w jakiś tam folder np: d\gry\pop dt pl no a grą zainstalowaną w d\gry\prince of persia the Two thrones no i jak już zainstaluje grę i spolszczenie to jak włanczam to spolszczenie to mi błąd wyskakuje ze cracka nie mam a gdy wklejam ten od gry to nie działa spolszczenie doradzi ktoś coś a jak nie to niech mi kros poda spolszczenie mogą być aby napisy a najlepiej z dialogami.
THX z góry za pomoc. i proszę o szybką odpowiedz.
Pozdro All

Jeśli jest już taki temat to sorry nie wiedziałem .

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Spolszczenie VHE 3.4
Czy moglby ktos podrzucic spolszczenie do VHE 3.4? Prosze o pomoc, szukalem wszedzie i nic z tego, wszystkie linki na innych 4ach juz powygasaly
Mapy do Counter Strike
Spolszczenie/ang. CS:S
Witam, próbuje spolszczyć CS:S, bo mam po rusku, robie to co na instrukcji i dalej jest po rusku... Da sie cos z tym zrobic?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Spolszczenie do Harry Potter i Książę Półkrwi Spolszczenie
Witam, Potrzebuje spolszcenie do Gry "Harry Potter i Książe Półkrwi". Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mnie naprowadzić z skąd mogę je pobrać. Z Góry Dziekuje!!!
Archiwum forum
Spolszczenie Far Cry 2
Witam. Niedawno zaczołem grac w grę Far Cry 2, niestety gra jest w języku angielskiem. Szukał w internecie spolszczn do tej gry jednak niczego nieznalazłem a jeżeli juz znalazłem to zreguły to spolsznie nie dziłało. Prosiłbym jeżeli ma ktoś jakieś działające spolszenie zeby podał link . ...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
SPOLSZCZENIE cs 1.6 :)
siemka. mam wam do zaoferowania spolszczenie do cs'a. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. oto link . pobierzcie i cieszcie sie polskim cs'em :)
Instalacja gry i podstawy
spolszczenie
ma ktoś spolszczenie żeby cs source był po angielsku ?? kto ma pisac dam gibona czy cos.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Spolszczenie - CS:CZ
Elo... mam prosbe, mogłby mi ktos wstawic spolszczenie do CS:CZ? tylko prosze o spolszczenie rowniez tych napisow pod radarem (side,bombsite itp).
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Spolszczenie .
Witam. Moj problem polega na tym, ze sciagnelem spzolszcenie do cs'a , ale sa tam bledy i mi sie nie podoba. chcialbym znow po ingliszu ale bez ponownego istalowania cs'a.. ma ktos jakies pomysly ?
Problemy z CS 1.6
spolszczenie...
Mam photoshopa cs2 i spolszczenie ale nie wiem gdzie mam wewaliś to spolszczenie:( i odrazu jak by ktoś mógł no to jak mam zrobic w tym ps żeby skasowac same napisy a nic tła??? i jak dodwać do ps-a i jak je otwierać w ps-ie rendersy:)??
Archiwum forum
Spolszczenie
Witam was czy czuje się ktoś na siłach spolszczyć ten plugin?? (nie zmieniając komendy rtd itp) ZAŁĄCZNIK
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz