Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: still life 2 spolszczenie, still life 2 problem z dźwiękiem, half life 2 spolszczenie problem, problem z uruchomieniem still life 2, still life 2 spolszczenie dubbing, still life 2 problem, still life 2 sound problem, still life 2 spolszczenie download, still life wiadro, still life 1 misja, still life cd key, mot passe still life 2, still life błąd forum, klucz do gry still life 2
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2433
Narzędzia wątku

[Problem] Spolszczenie Still Life 2

kamilek1993 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, kupiłem ang. grę jaką jest Still Life 2 no ale wiadomo że po angielsku nie rozwiąże żadnej zagadki więc chciałem zapytać czy w sieci jest spolszczenie i jeśli jest to czy ktoś może mi podesłać linka.

Odp: [Problem] Spolszczenie Still Life 2

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem]Half - Life 2 i Windows 7
Witam. Jakiś czas temu kupiłem sobie The orange box. Postanowiłem zainstalować sobie half life 2. Steam wszystko mi zauktalizował. Naciskam graj i gra nie odpala się. Mam system Windows 7. Gra wcześniej działa na Win XP. Na Win 7 niedawno instalowałem episode 1 i 2 i nie bylo takiiego problemu. Po...
Problemy techniczne z grami
[Problem] ze save w half life.
Witam, mam problem z grą half life. Problem polega na tym, że jak chcę wczytać grę to mi wyłącza grę. Wszystko normalnie chodzi mogę rozpocząć nowa grę, grac w multi, tylko nie mogę wczytać gry. Co mam robić?
Hlaf life 2 garry's mod PROBLEM
Mam pewien problem mianowicie niedawno ściągnąłem Garry's mod 9.0 męczyłem się aby w końcu włączyć go ale potem gdy próbowałem zagrać singel player nic się nie dało działo tylko opcje znajdź serwer i wyjście reagowały.Proszę o pomoc z góry dziękuje
[Steam] [PROBLEM] Half Life Launcher
Witam, Mam problem z Counter-Strike. Otóż problem polega na tym, że włączam CS i po jakimś czasie mi się on zawiesza. Muszę wcisnąć alt+ctrl+delete i zakończyć proces, gdy zakończę wyskakuje mi błąd: http://www.fototube.pl/pix/img8/org/d41d893b30bc3a6368ba7a0052e1722e.jpg Przeleciałem...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Problem z half life
Wiem ze to sa problemy odnosnie cs 1.6 ale nie wiedzialem gdzie to zamiescic otoz. Jestem w 1 misji half life 1 w ktorej utknalem otoz mowie gdzie. Na poczatku idziesz na gore po drabinie na samej gorze jest machina na ktorej cos robi doktorek gada ze mna wciskam czerwone guziki jakies wtyczki...
Problemy z CS 1.6
HALF LIFE 2 problem z cd key
witam kupiłem na allegro używaną grę half life 2 wersja dvd podczas instalacji po wpisaniu cd key wyskakuje komunikat Duplicate product code , mam pytanie czy są jakeś cracki żeby to ominąć ? pozdrawiam
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Spolszczenie do Harry Potter i Książę Półkrwi Spolszczenie
Witam, Potrzebuje spolszcenie do Gry "Harry Potter i Książe Półkrwi". Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś mógłby mnie naprowadzić z skąd mogę je pobrać. Z Góry Dziekuje!!!
Archiwum forum
Half-life launcher problem ;/;/
witam mam problem, bo kiedy wlaczam cs-a wyskakuje mi blad half life launcher i nie wiem co mam z tym robic. probowalem juz zgrac z dysku c na dysk d i nie dzialalo reinstalowalem i nic. prosze o pomoc pozdro.
Problemy z CS 1.6
Half-Life problem z nową grą
Jak nazwa tematu wskazuje mam problem z nową grą... Jestem w menu biorę nową grę, wybieram poziom gry i play i co ...? I nic... W tym tkwi mój problem, nic się nie dzieje po wybraniu nowej gry... Na serwerach gram dobrze nic się nie dzieje tylko ta nowa gra. Dodam że to pojawia się w consoli...
Problemy z CS 1.6
Problem z Half Life launcher
czesc, mam zainstalowanego non-steama cs 1,6 patch v,23 sXe injected i problem takiego rodzaju: Szukam serwerów, i kiedy znajde juz taki na który uda mi sie wejść wybieram te pierdoły czy chce byc tt czy ct jestem na respie i nie mijaja trzy sekundy i albo automatycznie wywala mnie z serwera...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz