Poszukuje spolszczenia do pes 2011 ?
|
|
Z tego co wiem, to nie ma na razie spolszczenia.
Ostatnio edytowane przez Doominick ; 11-10-2010 o 20:43
Ostatnio edytowane przez Tomii_PL ; 31-10-2010 o 08:23
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić więc niech będzie tutaj:
Patch do PES 2011 v0.5:
pes11_patch_v0.5
Zmiany i modyfikacje:
- Dodano wszystkich zawodników, oraz zaktualizowano numery i nazwiska zawodnikow, oraz poprawiono składy dla Premier League, Ligue 1, * * Eredivisie, Serie A, La Liga, Bundesliga.
- Dodano odpowiednich lokalizacji dla nielicencjonowanych zespołów w menu wyboru druzyn
- Dodano brakujące drużyny trybie CL (Arsenal, Chelsea, Schalke) i dodał Copa Libertadores
- Kompatybilny z DLC 1.01!
- Nowe zestawy kitsow (Austria, Belgia, Bośnia, Bułgaria, Dania, Finlandia, Węgry, Izrael, Czarnogóra, Norwegia, Polska, Rumunia, Rosja, Serbia, Słowacja, Słowenia, Szwajcaria , Ukrainy, Walii, Algieria, Angola, Kamerun, Egipt)
- Zaktualizowane Statystyki zawodnikow: Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Bundesliga i La Liga
- Prawdziwe karty sponsorów w trybie ML
- Nowe twarze (Aduriz, Ba, Bargfrede, Benaglio, Bender, Carroll, Castro, Contento, De Gea, Delpierre, Derdiyok, Gonalons, Großkreutz, Hazard, J. Hernandez, Holtby, Höwedes, Hummels, Ibisevic, J. Jones, K. Jones, Kolarov, Koscielny, Luiz Gustavo, Pitroipa, Pogrebnyak, Renato, Riether, Reinartz, Renato Augusto, Reus, Salihovic, Schmelzer, Schürrle, Storari, Subotic, Valdez, Wesley)
- Nowe bandy reklamowe dla wszystkich stadionow
- Nowa muzyka (The Kids Don't Stand A Chance (Miike Snow Remix) – Vampire Weekend)
- Poprawiono twarze (Ayala, Alfonso Alves, Altidore, Beckham, Donovan, Earnshaw, Emerson, F. Insua, Franco, Geovanni, B. Jones, Juninho, A. Kone Kuranyi, Ljungberg, Morientes, Odonkor, Ono, Pires, Ochoa, Ricardo Oliveira, Osorio, Rivaldo, Torrado, Vennegoor of Hesselink)
- Zaktualizowano kilka drużyn narodowych (Anglia, Francja, Włochy, Holandia, Portugalia, Argentyna, Brazylia).
- kompletna Bundesliga
- kompletna Championship w D2 League
- poprawione nazwy dla wszystkich nielicencjonowanych drużyn
- poprawione emblematy dla wszystkich nielicencjonowanych drużyn
- poprawione stroje dla wszystkich nielicencjonowanych drużyn
- wszystkie transfery
- oraz więcej...
CZŁOWIEKU!
To jest pobieraczek pod innym "kryptonimem"
Nie zdziw sie jak dostaniesz rachunek 100 zl czy sprawe w sądzie ;)
a to wrzuc na Free File Hosting Made Simple - MediaFire ;)
Macie linki nie wiem czy działa Warto spróbować
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Download Polonizacja_Pes2011_(85%).rar for free on Filesonic.com
Jeszcze jedno znalazłem mysle ze jedno z tych bd działało Pozdro
http://www.fileserve.com/file/j5bqqA2
Ostatnio edytowane przez aruna ; 04-03-2011 o 19:07 Powód: zapomniałem 3 linka
| « [Problem] Swat 4 błąd gdy łącze się na lanie z bratem | [Pytanie] ls 2011! » |