Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier

Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 302
Narzędzia wątku

[Pytanie] pad do gier wyścigowych - warto?

eTo is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ostatnio zastanawiałem się, czy nie warto by było kupić jakiegoś pada do pc do różnego rodzaju gier wyścigowych ale nie wiem czy byłaby to zabawa warta świeczki.
Granie z klawiaturą. to wszyscy znają. Albo baz wciśnięty do deski, albo wcale. Tak samo ze sterowaniem, albo skręcamy koła do oporu, albo prostują się. Można jeszcze niby szybko klawisze wciskać i puszczać, ale i tak wychodzi z tego jazda zygzakiem.
Natomiast jak ma się sprawa podczas gry na padzie? Z tego co mi się wydaje, to jest możliwość np przytrzymać gaz (używając do sterowania gałki analogowej) na danych obrotach, lub dodawać go powoli. Tak samo ze sterowaniem, czy można skręcić koła samochody tylko o np 15% i utrzymać ten skręt dzięki czemu dłuższy łuk można przejechać właśnie płynnym łukiem, a nie paroma mniejszymi skrętami?
Wiem, że do gier wyścigowych najlepsza by była kierownica i na niej da sie jeździć jeszcze precyzyjniej niż na padzie, jednak jej niestety nie miałbym jak zamontować. Dlatego właśnie myślałem nad padem z analogiem, albo dwoma. (bo jeśli miałbym jak zamontować kierownicę, to z pewnością bym ją kupił i nie zawracał tutaj ludziom głowy pytając jak wygląda gra na padzie)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Pytanie] Top 10 Gier 2011
Wiatam . Mam do was forumowiczów zadanie. Stwórzcie LISTĘ TOP 10 Gier 2011 roku. NIE ZAPOMNIJCIE O BBC2 I COD ;D
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Pytanie o targi gier
Witam. Mam pytanie o targi gier, jak wiadomo PGA już nie będzie w poznaniu jak to się odbywało przez jakieś ok 5lat. Teraz ma być w Warszawie w dniach 22-24 października 2010 r. I moje pytanie brzmi w który dzień będą targi gier tak jak było w poznaniu.
Archiwum forum
Megapaka Spolszczonych Gier 748 gier JAVA
Paczka zawiera 748 gier java w różnych roździelczościach. Download: MegaPakGier.rar
Darmowe gry java
Paczka Gier na Telefon [240x320] 20mb gier! + CS na tel!
Gier jest ok ponad 30 na wyświetlacz 240x320, nie które gry są w wersji PL. Gry są o różnej tematyce Sport, Strzelanki itp :P Parę z gier: Nie które gry są w różnych rozdzielczościach! więc trzeba je rozpakować i wybrać rozdzielczość na swój telefon :) Gry są w b. dobrej jakości :) ...
Darmowe gry java
Paczka 14 gierek wyścigowych 240x320
Paczka 14 gierek wyścigowych http://img196.imageshack.us/img196/6914/wysr.jpg Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Darmowe gry java
Portfolio wartościowych domen! Warto. 13 Domen !
Witam. Mam do sprzedania następujące domeny: KseniaSimonowa.pl Ksenia to ukraińska uczestniczka i zwyciężczyni programu MAM TALENT. Zobacz na youtube co potrafi ta młoda, uzdolniona kobieta
Inne
[Pytanie] Czy warto dokupić ślizgacze
Kolega zamierza sobie kupić myszkę Microsoft Intellimouse 3.0. Zapytał mnie czy warto dokupić do niej nowe jakieś dobre ślizgacze i czy to coś zmieni (polepszy kokomfort gry). A, że ja nie jestem jakimś wielkim znawcą to postanowiłem zapytać o to was. A jeśli ktoś radzi, żeby dokupić ślizgacze to...
Archiwum forum Hardware
Z kim warto, a z kim nie warto grać
Jest dużo klanów non steam jak i steam, które zasługują na pozytywną bądź negatywną opinie. W tym poście możecie dawać właśnie takie opinie, z kim warto a z kim nie warto grać. Gdy temat się rozwinie, będzie to fantastyczne miejsce do znalezienia sparing partnera (co zmniejszy ilość spamerów,...
OffTopic - Counter Strike
Unix Storm - oferta serwerów gier, tanie serwery gier
Witam, Unix Storm jest stosunkowo młodą firmą, działającą od około roku na polskim rynku. Sama firma powstała z potrzeby udostępnienia usług internetowych dla osób o szczególnych wymaganiach i działa od prawie 5 lat w postaci niekomercyjnych serwisów, projektów oraz serwerów - głównie należących...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Pytanie ... Rodzaje gier
Zauwazylem ze jest pare rodzajow gier na serwerach ... Jest taka ze są rundy i jak zginiesz to do konca musisz czekac .. Natomiast ja wole grac na takich gdzie po zabiciu od razu moge sie od rodzic ... I teraz pytanie .. czy te serwery co napisalem wyzej (ze od razu) maja jakas nazwe ?? Jest...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz