Witam! mam problem dlatego jak włącze fife szybki mecz i jak gram to tnie mi sie ta fifa 12 demo i fifa 11 też mi sie cieła po instalacji windows 7 ultimate prosze o pomoc z góry dzięki :(
|
|
Witam! mam problem dlatego jak włącze fife szybki mecz i jak gram to tnie mi sie ta fifa 12 demo i fifa 11 też mi sie cieła po instalacji windows 7 ultimate prosze o pomoc z góry dzięki :(
pewnie masz malo ramu, jk na tym sprzecie na xp chodzilo plynnie a na 7 tnie to napewno. Windows 7 wymaga wiecej ramu. Ewentualnie nie masz najnowszych sterownikow.
<--- Pod moim postem ;)
sterowników do kart graficznej windows 7 nie mam tylko do xp i vista są a do windowsa 7 niema. a ramó mam 2gb to moim zdaniem nie powinno sie ciąć. a skąd można ściągnąć pełna wersje sterowników karty graficznej geforce 9600 gt procesor 2 rdzeniowt 2,6 ?
sciagnij sterowniki pod windows vista 64 bit powinno dzialac. Bez sterownikow to wogole powinienes miec czarny ekran, pewnie win 7 za ciebie Ci dal sterowniki, ale nie koniecznie nowe.
---------- Post dodany 24-09-2011 o godzinie 19:45 ----------
PS Fifa 1 wymaga 2GB ramu na xpeku, na 7 4GB czyli to moze byc przyczyna ramu...
<--- Pod moim postem ;)
w wymaganiach jest napisane 2gb ram a nie 4 a sterowniki z jakiej strony można pobrać pełną wersje?
Strony producenta anlbo poszukac w google...
Tak 2 GB ale dla Windows XP, dla systemow 64bitowych Vista i 7 wymaga 4GB...
<--- Pod moim postem ;)
teraz zainstalowałem windowsa xp profesjonal 64bit wszystko poinstalowałem sterowniki karty graficznej itd. ale qrwa dalej mi sie tnie demo fifa 12 wiesz co to za przyczyna? chcem fife 12 ściągnąc bo wole ją niż pes 2012
Ehh... Jak dla mnie to wina tego ze ciagle masz 64 bitowy system!...
Dobra rade Ci dam, jak masz malo ramu to nie porywaj sie na 64 bity :)
A jaka masz grafe i procka?
<--- Pod moim postem ;)
grafa geforca 9600GT procek 2x2,6GHz, 2 gb ram
---------- Post dodany 29-09-2011 o godzinie 10:22 ----------
jak coś to mam teraz windows xp profesjonal 32bity
I ciagle tnie? ; o no dobra, przyznaje moj blad, ale to dziwne bardzo ; o
Probowales pogrzebac w opcjiach?
<--- Pod moim postem ;)
nie nie próbowałem a teraz jak ściągnałem pełną wersje PES 2012 RIPA który waży 3,18GB instalował sie niecałą godzine i jak zainstalowałem to odrazu jak kółeczko niebieskie sie ręci to tak bardzo zaczeło sie ciąć jak cholera a jak gram mecz to już nawet grać nie moge tak sie tnie że raptem z pare sekund zawodnik pod bramką a niedawno mecz sie zaczął prosze o pomoc bardzo zależy mi na pesie i fifie PLEASE! :(
Pogrzeb w opcjiach, moze zmiejsz rozdzielczosc i detale itp :)
<--- Pod moim postem ;)
he a jak to zmniejszyć powiedz bo chyba nie czaje ok?
wejsc w opcjie gry (ustawienia i grafika)
ewentualnie fifa moze miec oddzielny plik gdzies w folderze z gra poszukaj config.exe albo cs w tym stylu.
<--- Pod moim postem ;)
Pes już mi sie nie tnie po zainstalowaniu directxa 10 wcześniej miałem 9 directxa ale fifa 12 demo dalej mi sie tnie spróbuje ściągnąć pełną wersje fifa 12 i wtedy zobacze jak to będzie i napisze
A pytalem czy masz najnowsze sterowniki i DX? ;p
Sprobuj zainstalowac DX11 (ten jest najnowszy) i pogrzeb potem w ustawieniach ;)
<--- Pod moim postem ;)
dalej tnie sie fifa 12 demo tylko tyle że pes 2012 pełna wersja sie nie tnie co mam zrobić?
wejsc w opcjie i zmniejszyc jakosc detali itp...
dla fify jak juz napisalem moze sie plik nazywac config.exe
(W fifie 11 wchodzisz do folderu z zainstalowana gra, potem folder game, a potem folder fifasetup i plik jest "fifaconfig.exe". Wchodzisz w niego i masz ustawienia. Zmniejsz najpierw detala, a jak i to nie pomoze to zmniejsz rozdzielczosc.
<--- Pod moim postem ;)
te detale to chodzi ci o ustawienia MSAA? nie wiem z bardzo o co chodzi wytłumacz mi PLEASE
---------- Post dodany 01-10-2011 o godzinie 12:15 ----------
te zmniejszenie rozdzielczości gówno daje tnie sie
to cos jest nie tak z gra albo kompem bo to powinno duzo dac...
<--- Pod moim postem ;)| « [Problem] kody aktywacyine do sniper Ghost | [Pytanie] UT3 - jak grac przez neta na piracie » |