jak grac w multi na PC w battlefield 3 ?
|
|
Nie rozumiem pytania o.O No masz zakladke multiplayer, logujesz sie i grasz...
No chyba, ze chodzi Ci o piratke, to juz wogolnie nie skomentuje co mysle na temat tego pytania... Ta gra jest na steamie wiec sobie na piracie nie pograsz.
<--- Pod moim postem ;)Bardzo przepraszam, że tak się wtrącam między wierszami, ale ja chyba mam podobny problem...
Mam grę Battlefield 3 Limitowaną edycję i nie zagrałem w multiplayera ani razu, bo po prostu się nie da. Może ktoś wie co zrobić?? Klikam na multiplayera i łączy łączy...i wielkie nic. Jak otworzę okno gry to jest biały ekran i można to tylko wyłączyć menadżerem zadań... Błagam!!! Niech mi ktoś pomoże!!
Ostatnio edytowane przez troleybus ; 12-11-2011 o 18:34 Powód: rozszerzenie tekstu
A to moze o to chodzilo xD
Nw, probowales reinstal etc?
<--- Pod moim postem ;)
tylko ze ja nie mam takiej opcji Multiplayer ;/ jest kampania, opcje, tworcy i wyjscie ;/ mp nie ma
oczywiscie chodzi o pirata bo jakże by inaczej ;)
Ostatnio edytowane przez ridin2 ; 13-11-2011 o 20:04
o ja... nie obraz sie, ale trzeba miec tupet, zeby o takie rzeczy pytac...
pewnie sciagnales gre RIP ze zripowanym MP i nawet go nie ma, ale za to mniej wazylo...
<--- Pod moim postem ;)Mam orginalną gre ale nie moge grac mp, instalowalem juz gre dwa razy i dalej jest to samo... tzn. w menu głownym mam tylko kampanie, opcje, twórców i wysjcie, nigdzie nie moge znalezc online... prosze o pomoc
Jak ty niby odpalasz gre? Przez bf3.exe? odpal normalnie przez origin albo skrotem co Ci dalo na pulpit. Gra Ci sie odpali przez battleloga... Jakby co to masz link: Battlelog / Sign in
<--- Pod moim postem ;)| « [Prośba] Pomozcie | [Problem] steam guard=stracone konto » |