Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier - Tutaj szukamy pomocy, porad, rozwiązujemy problemy odnośnie naszych gier komputerowych - nie dotyczy problemów technicznych (uruchamianie, instalacja).
Popularne odwołania do tej strony: call of duty united offensive cd key multiplayer, cd key call of duty united offensive, call of duty united offensive cd key, cod uo key, call of duty 1 klucz, klucz cd jest uzywany sprobuj polaczyc sie pozniej cod4, call of duty united offensive klucz, cd-key do call of duty united offensive, cd key do call of duty 1 uo, cod uo lag sur mon pc, cd key do call of duty united offensive, klucz cd key do cod 1, klucz cd key jest juz uzywany cod4, kod seryjny do cod uo, cd-key call of duty united offensive, codul jocului need for speed shift, valid cd key, keys call of duty uo, setup could not loucate valid call of duty cd keycall of duty - united offensive, call of duty united offensive multiplayer cd key in use, panzer cold war problem not loading from cd, call of duty 1.4 patch how to get past the cd key, cod uo cd key, cd-key cod offensive, kod cd do cod 7
Mam call of duty united offensive i chłaśnie chciałem podłączyc sie do serwera i nagle wyskoczyło mi okno z napisem- "Twój klucz jest właśnie używany. Spróbuj później". Nie jestem noobem i domyslilem sie ze chodzi o piractwo, tylko nie wiem gdzie to zgłosic. Aha oczywiscie mam oryginalnego cod'a. Błagam o pomoc. Jeśli dostanę słuszną odpowiedz-->
elo ja mam taki problem z cod uo ze mam cod1 i pobrałem dodatek czyli cod uo pobrałem juz wszystkie party i je wypakowałem no i mi sie pojawiły 2 pliki cd 1 i cd 2 no i jak chciałem zainstalować to włączyłem cd 1 i nacisnołem install i nagle mi sie pojawił napis cytuje:setup has detected that you do not have call of duty version 1.4 installed on you system. cod uo requires cod 1.4 or higher for corect operatoin we will now launch the cod 1.4 update. please do not cancel the patch during the installation process. if you do not wish to install the cod 1.4 update press cancel and the installer will exit.click ok to continue. click cancel to exit the installer. no i nie wiem co robic jak naciskam ok to znowu mi sie pojawia napis cytuje:setup could not locate a valid cod cd kay please re-enter your cd key in the multiplayer options menu or reinstall cod to correct this problem click to ok to exit the installer
Niejestem pewien ale chyba musisz mieć zainstalowany CoD 1 bo CoD UO do dodatek do
CoD 1 i bez CoD 1 nie działa ale nie jestem pewien i może coś jeszcze z cd-keyem bo napisałeś valid cd kay.
Ostatnio edytowane przez arth00ro15 ; 03-07-2009 o 17:16.
Witam, otoż zrobilem formata, zainstalowalem wszystko potem steama, wpisuje klucz i wyskakuje mi coś takiego :
http://img215.imageshack.us/img215/6328/dddddw.jpg
na bank nikt nie ma mojego kodu..
Co mogę zrobić teraz??
Witam. Mam taki problem, bo chciałbym zresetowac moj cd key do steama ale nie wiem jak, szukalem ale nie za bardzo ktos to dobrze opisywal albo w ogole nie tak jak ja chce. Dlatego pisze tutaj z nadzieja ze ktos mi pomoze. Bo kupilem z 2 lata temu steama, zainstalowalem go na kompie nie wpisywalem...
Witam. Piszę do was z prosba o pomoc. Otóż chodzi o to że kupiłem sobie steam'a (w empikU), gdy zainstalowalem steam'a, założyłem konto, wpisywałem klucz i gdy dałem zeby sie zarejestrować to nagle wyskoczył komunikat że juz niby ten klucz jest zarejestrowany. I wlasnie bylem w sklepie ale...
siemka wszystkim! Mam pytanie ! Jak zrobić żeby podczas gry było widać całą moją postać !! A przed postacią normalnie celownik, bo nie chcę grać z samą bronią mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi! Bo wiem że da się takie coś zrobić. Pomóżcie !! :))
Witam...niedawno kupiłem klucz steam do cs s ... sprawa wygląda tak ze mam konto steam z cs 1.6 i condition zero wiec chciałem sobie dodac source... przy zakupie otrzymałem sam klucz...
Wiec klikam "Aktywacja produktu w steam" , akceptuje i wpisuje klucz... pokazuje mi sie komunikat abym włożył...
Jakie poradzilibyście mi pluginy (na słabego kompa) na czysty amxmodx. Bo nie wiem co wziąć żeby nie obciążyć bo będą lagi i żeby było fajnie na serwie.
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u