Zna ktoś jakąś stronkę z filmami na PSP - PlayStation Portable do pobrania za darmo chodzi mi o jakies filmy typu komedie , horrory i dotego po polsku ... Prosze o szybka odpowiec ... z gory dziekuje ... za pomoc postawie gibona
|
|
Zna ktoś jakąś stronkę z filmami na PSP - PlayStation Portable do pobrania za darmo chodzi mi o jakies filmy typu komedie , horrory i dotego po polsku ... Prosze o szybka odpowiec ... z gory dziekuje ... za pomoc postawie gibona
Powiem ci tak że jezeli masz filmy na dysku to sobie poszukaj w google program do przerabiania filmow ja mialem kiedys program "media cell" tam mozesz sobie ustawic ze chcesz dla psp i przerabiasz polecam ten programik a jezeli nie chcesz sie bawic w przerabianie i chcesz stronke z filmami to google zostalo :)
taa dzięki za program , może spróbuje tyle że nie lubie się "bawić" w takich programach bo nie wiem co gdzie robić ;p a w googlach nic nie znalazłem jak tośma jakąś sprawdzoną stronke to plis podajcie
Strona główna • FilmyPSP.pl • Filmy UMD, filmy MP4, filmy PSP, gry UMD, gry ISO! Za darmo! masz tutaj fajne filmy na psp a jak chcesz ominąć limity na tych stronkach to wejdż do tematu OmG .! http://www.forum.wiaderko.com/intern...ob-2009-a.html
| « stery karta muzyczna creative audigy 2 SBE ? | [rs] Portable Adobe Flash CS4 - Adobe Flash CS 4 Portable » |