UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: How can I buy Skype credit?

Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20
  1. #1 How can I buy Skype credit? 
    Lamka
    I want to buy some credits for Skype. The minimal ammount I can transfer onto my Skype account is just 10£, that's not so much but the problem is that I don't have a credit card neither a PayPal account and I wouldn't get one because of 10£ transaction.
    My friend's wife told me about a prepaid card for online shopping, it is called paysafecard. It could be also used for Skype credits, she told. Has anybody any experience with it? I'd really like to have my Skype topped up, becauce I want to call my grandparents more often and it's so expensive to call abroad on the landline.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 [langtitle=en]Odp: How can I buy Skype credit?[/langtitle] 
    Lamka Awatar mrabc
    [lang=en]i think u should use Paypal, with prepaid?i think there 're some problems with voice quality; to verify Paypal acc very easily, why dont u creat a credit card account[/lang]
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    Hello, why do you write in english??? Ja ci moge coś poradzić, ale nie znam na tyle angielskiego, z niemieckim byłoby o wiele lepiej :-). Zajżyj sobie na strone internetową: Zapraszamy do korzystania z przedpłaconej formy płatności internetowych : paysafecard.com, tam możesz sobie wszystkie szczegóły na ten temat wyczytać. Pewnie, że możesz paysafecard telefonować na skype, ale to przecież też kosztuje. A dlaczego nie zameldujesz sie na freecall??? Tam jak sobie naładujesz konto, to możesz telefonować do wielu krajów przez długi czas za darmo!!! Do you know what I mean???? :-)

---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 08:55 ----------

Cytat Zamieszczone przez madziurka Zobacz posta
    Hello, why do you write in english??? Ja ci moge coś poradzić, ale nie znam na tyle angielskiego, z niemieckim byłoby o wiele lepiej :-). Zajżyj sobie na strone internetową: Zapraszamy do korzystania z przedpłaconej formy płatności internetowych : paysafecard.com tam możesz sobie wszystkie szczegóły na ten temat wyczytać. Pewnie, że możesz paysafecard telefonować na skype, ale to przecież też kosztuje. A dlaczego nie zameldujesz sie na freecall??? Tam jak sobie naładujesz konto, to możesz telefonować do wielu krajów przez długi czas za darmo!!! Do you know what I mean???? :-)

---------- Post dodany 03-06-2010 o godzinie 08:58 ----------

Kurcze powiedzcie mi co sie na tej stronie dzieje??? Ja napisalam w ostatnim poscie tylko, że można sobie zajżeć na strone od paysafecard a jak to potwierdziłam, to sie pokazało "Zapraszamy na...bla bla bla". Ja tego wcale nie napisałam!!!! Skąd sie to nagle wzieło. ja nie chce robić takiej reklamy!!!!! Może mi ktoś z was pomóc???
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Najwidoczniej masz coś nie tak z kompem… a co do moich doświadczeń z paysafecard pȯki co nie mam zastrzeżen, wprawdzie od tej pory korzystałem z niej przedewszystkim do płacenia za gry internetowe, ale wiem , że mozna też nią płacić za usługi telefoniczne typu skype, więc nie powinno być problemu
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    no i oczywiscie jest tez mozliwosc placenia paysafecard za rozne zaklady...ale to raczej interesuje tylko bukmacherow :-), chociaz teraz przy mistrzostwach swiata w RPA tez bym miala na to ochote :-)
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    A wie ktoś wogóle, po jak czasie kończą się wolne minuty na skype? ile to pózniej kosztuje tzn. za jedną minute? Jest jakaś różnica w cenie, jeśli płace albo paypalem albo paysafe?
    Ostatnio edytowane przez agent11 ; 19-07-2010 o 09:34
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    szczerze powiedziawszy, to ja nigdy o tym nie slyszalam, ze na skypie sie moga konczyc wolne minuty :-). Myslalam, ze sie telefonuje zawsze za pieniadze, albo za darmo z tym, kto ma skype....ale za to znam freecall i tam sie zawsze pokazuje, ile minut masz jeszcze za darmo :-). CO do paysafecard czy paypalu, to nie mam sama niestety pojecia, co do ceny...
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Nawet przy skype masz okreslona ilosc minut, ktore mozesz wykorzystac, napewno nie jest tak, ze mozesz gadac za darmo bez konca, gdyby tak bylo, to by nie oferowali paysafe czy paypala jak mozliwosci platnosci;-)
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    no tak, ale tylko jak masz na myśli telefonowanie do kogoś, kto nie korzysta ze skypu...wtedy oczywiście jest jasne, że sie konto opróżnia po jakimś czasie i musisz doładować, żeby dalej gadać z całym światem ile wlezie :-)....ale jak ktoś ma skype, wtedy żadne minuty się nie liczą....ale to i tak każdy głupi wie, więc nie mam co tłumaczyć....po prostu zle cie zrozumiałam :-) zdarza się i to....dlatego jest czasami lepiej telefonować niż pisać, żeby uniknąć takich nieporozumień :-)
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Nie jestem do konca przekonany do tego, ze jesli dwie osoby rozmawiaja przez skype, to nie ma limitu minut... ale moze rzeczywiscie to zle zrozumialem, i chodzi o telefonowanie przez skype na zwykly telefon
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    chyba sie obydwoje nie możemy dogadać :-)....ja nie mam na myśli telefonowania na telefon, bo wtedy oczywiście musisz naładować konto, co robi się bezproblemowo na przykład przy pomocy paysafe, ale mi chodzi w sumie o gadanie przez skype, jak druga osoba też go ma....nie wiem, dlaczego mialby w takim przypadku być jakiś limit??? Ja sie jeszcze nigdy z tym nie spotkałam...wprawdzie muszę przyznać, że więcej korzystam z freecall niż ze skype, ale zdarzało mi się już godzinami gadać przez skype....a tobie nie???
    Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Teoretycznie brzmi to logicznie, widocznie zle zrozumialem, gdzie mozna znalesc info na ten temat?
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    szczerze powiedziawszy nie wiem....znalazłam jeden link: Skype 4.2 dla Windows ? pobierz najnowszą wersję Skype i rozmawiaj za darmo za pomocą komputera ale to są w sumie ogólne informacje, jak się ściąga skype....czy chodzi ci o inne informacje??? Ale teraz przy szukaniu informacji dla ciebie, znalazłam też coś na temat androida, kurcze nie za bardzo sie mogę połapać, jak sie to nagrywa na komórkę, czy skype, czy też inne programy, wiecie może więcej na ten temat???
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Dzieki, juz znalazlem, co mnie interesowalo. Co masz na mysli z tym androidem? Z tego co wiem, to rodzaj oprogramowania na komorke, ale ekspertem nie jestem, wiem ze dzieki jego instalacji mozna korzystac z roznych mozliwosci, np.z lokaliztora z psc, rowniez kiedy sie jest poza domem , o cos takiego ci chodzilo?
    Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    no dokładnie o coś takiego...czy lokalizator czy skype na komórce, nie mam zielonego pojęcia, jak to się nagrywa...a nie jestem blondynką!!! :-)
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Rozumiem, ze mozna sie w tym pogubic, ale z drugiej strony to bardzo wygodne, dlatego moze warto sie podszkolic;)
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    No niestety muszę ci przyznać racje! :-) Jestem chyba rzeczywiście wygodna, jeżeli chodzi o takie "techniczne" rzeczy...ale jak sobie pomyślę, że żeby się coś dowiedzieć o tym lokalizatorze, to najpierw muszę oczywiście mnóstwo rzeczy przeczytać o psc, potem o komórce, o tym androidzie itd...to mi się tego odechciewa. Zwłaszcza, że nie wiem, czy bym coś z tego zrozumiała. Zresztą po to są takie fora, żeby się czegoś dowiedzieć, no nie?
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Starsza lamka
    Az tak skomplikowane to chyba nie jest, zwlaszcza ze android jako system programowy jest juz dosc rozpowszechniony, i nie sluzy przeciez tylko do sciagniecia lokalizatora z psc, ale tez innych aplikacji, np. wyzej wspomnianego skype. Sam mam paru znajomych, ktorzy korzystaja ze skype przez telefon, a nie nazwalbym ich raczej ekspertami, jesli chodzi o wszystko co jest zwiazane z informatyka...
    Odpowiedz z cytatem  

19. #19 [langtitle=ro]Odp: How can I buy Skype credit?[/langtitle] 
    Lamka
    [lang=ro]Acum toti puteti cumpara PAYSAFECARD de pe NETPAYSERV.COM- NOI TE AJUTAM SA CUMPERI PAYSAFECARD PENTRU PLATILE TALE ONLINE .
    Plata se face prin transfer bancar sau Moneybookers .
    Codul se primeste pe emailul de Moneybookers de la care s-au primit banii / pe emailul de la Detalii de plata in cazul transferului bancar !

Prin transfer bancar:

100 ron Paysafecard costa 108 ron.
    300 ron Paysafecard costa 308 ron.

Prin Moneybookers: ( inclusiv in weekend)

100 ron Paysafecard costa 28 euro.
    300 ron Paysafecard costa 76 euro.[/lang]

---------- Post dodany 09-01-2011 o godzinie 00:14 ----------

Cytat Zamieszczone przez Cocobus Zobacz posta
    I want to buy some credits for Skype. The minimal ammount I can transfer onto my Skype account is just 10£, that's not so much but the problem is that I don't have a credit card neither a PayPal account and I wouldn't get one because of 10£ transaction.
    My friend's wife told me about a prepaid card for online shopping, it is called paysafecard. It could be also used for Skype credits, she told. Has anybody any experience with it? I'd really like to have my Skype topped up, becauce I want to call my grandparents more often and it's so expensive to call abroad on the landline.
    [lang=ro]Acum toti puteti cumpara PAYSAFECARD de pe NETPAYSERV.COM- NOI TE AJUTAM SA CUMPERI PAYSAFECARD PENTRU PLATILE TALE ONLINE .
    Plata se face prin transfer bancar sau Moneybookers .
    Codul se primeste pe emailul de Moneybookers de la care s-au primit banii / pe emailul de la Detalii de plata in cazul transferului bancar !

Prin transfer bancar:

100 ron Paysafecard costa 108 ron.
    300 ron Paysafecard costa 308 ron.

Prin Moneybookers: ( inclusiv in weekend)

100 ron Paysafecard costa 28 euro.
    300 ron Paysafecard costa 76 euro.[/lang]
    Odpowiedz z cytatem  

20. #20 Odp: How can I buy Skype credit? 
    Spamer Awatar madziurka
    Rany Julek, co to za język? Zrozumiałam tylko słowo "paysafecard", nic poza tym :-), a co do Androida, to w sumie też słyszałam, że to prosta sprawa, mimo tego nie znam się na tym....ale muszę przyznać, że się też tym nie za bardzo interesuję :-). chyba jednak jestem jeszcze bardzo staromodna i troche zacofana w czasie....ta cała technika mnie troche mnie męczy...
    Odpowiedz z cytatem