GiliSoft USB Stick Encryption 2.0
Informacje
GiliSoft USB Stick Encryption pozwala zabezpieczyć hasłem dyski USB, pamięć USB, karty pamięci.
Są łatwe w obsłudze, wygodne, niedrogie, ale jednocześnie stanowią one zagrożenie dla bezpieczeństwa i mogą być łatwo zagubione lub skradzione.Zabezpieczenie dysku USB jest koniecznością w dzisiejszych czasach takie dane mogą byc poufne. Z GiliSoft USB Stick szyfrowanie dysków flash USB i innych zewnętrznych urządzeń pamięci masowej może być bardzo łatwe i chronione hasłem.
Aby ochrony dysku USB, można byłoby użyć to:
- USB Stick GiliSoft Encryption instalujemy oprogramowanie do szyfrowania na dysku flash USB. Po zainstalowaniu oprogramowania, urządzenie jest chronione hasłem i szyfrowane za pomocą 256-bitowego AES. Aby uzyskać dostęp do danych ponownie używamy plug-in dysku USB przy pomocy komputera i uruchamiamy program "agent.exe" na dysku USB.
Aby wyłączyć ochronę pamięci USB, kliknij przycisk "Odinstaluj" i wpisujemy poprawną nazwę użytkownika i hasło, aby odinstalować oprogramowanie szyfrowania z dysku. Kolejną wielką cechą GiliSoft USB Stick Encryption jest to, że dzieli USB na dwa obszary: obszar publiczny i bezpiecznej "okolicy". Możesz przechowywać pliki w normalnej przestrzeni publicznej i przechowywawać poufne dane w bezpiecznym miejscu. Pliki zostaną zaszyfrowane i zostaną prywatnymi danymi użytkownika.
*Pewny upload
*10% danych naprawczych
*Program działa
*Waga:16.63 Mb
Download