Witam problem polega na tym że niewiem jak przekierować domenę z az.pl na domenę z xaa na hostingu proserwer wpisywałem w cpanelu wszystko co sie dało ale dalej nie rozumiem.Proszę o pomoc :D
|
|
Witam problem polega na tym że niewiem jak przekierować domenę z az.pl na domenę z xaa na hostingu proserwer wpisywałem w cpanelu wszystko co sie dało ale dalej nie rozumiem.Proszę o pomoc :D
na az.pl musisz wpisac dns do proserwer.pl czyli : ns1.proserwer.pl i ns2.proserwer.pl oraz nastepnie wejsc w cpanel proserwer.pl i kliknac konfiguracja DNS i ja wypelnic.
w domenie zmieniłem dns ale na proserwer.pl nie ma panelu konfiguracja dns,a kiedy zmieniam dns biorę ustaw swoje wpisuje z proserwer to po jakieś 1 min ustawiaj mi sie na az.pl
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez bulkens ; 01-09-2010 o 11:44
w domenach podpiętych w cpanelu wpisałem destroyers.com.pl i w przekierowaniu pisze not redirected
reszte tez uzupelniles i pamietaj ze od kilku do kilkunastu godzin trzeba czekac zanim DNS sie w pelni skonfiguruja.
dobra domena wygląda na przekierowaną ale jest 1 problem na stronie www.destroyers.com.pl jest index off a na stronie http://www.destroyerss.xaa.pl
jest jakaś tam strone (wgrałem na próbe)
Ostatnio edytowane przez bulkens ; 01-09-2010 o 14:46
Mowie ci poczekaj jesli jutro dzis w nocy nie bedzie dobrze przekierowywac oznacza jakis blad.
| « [Photoshop] Inicjonowanie instalacji > przerwanie instalacji bez komunikatu. POMOCY! | CyberLink PowerDVD 9 Deluxe » |