Elo all,
Chciałem sobie ściągnać kilka gier ale nie wiem z jakiego p2p ściągać. Torrenty wolno idą wieć je pominąłem. Jaki p2p jest najlepszy? Lub może macie jakieś serwery do emule dobre ?
Pozdrawiam
|
|
Elo all,
Chciałem sobie ściągnać kilka gier ale nie wiem z jakiego p2p ściągać. Torrenty wolno idą wieć je pominąłem. Jaki p2p jest najlepszy? Lub może macie jakieś serwery do emule dobre ?
Pozdrawiam
Sieć BitTorrent jest najszybszą siecią P2P. eDonkey i inne nie mają z nią szans. Jeśli 'wolno idą', jest to wina tych, którzy je seedują, a nie sieci. Ja mimo wszystko polecam ściąganie w sieci BitTorrent z pomocą programu BitComet i torrentów z torrenty.org - sposób niezawodny!
stronka to torrenty.org ale uważaj bo czasami wystawią FAKE'a z trackerem jakimśc pakinstańskim i ściągaj sobie człowieku -.-
klient?
Azureus tylko wtedy jak masz procek koło 2 GHz
wprawdzie mi śmiga na 1 GHz ale pogranie w tym samym czasie z botami jest dosyć uciążliwe, fps leci na łebi szyje i wogóle wszystko skokowo leci
ja ci polecam mjuTorrent albo BitTorrent tak jak "VoLt"
ale jak nie masz pojęcia o P2P to lepiej azureus bo on sie sam skonfiguruje i automatycznie robi wiele rzeczy za ciebie, kosztem niestety obciążonego procesora...
uTorrent
znam kilka for gdzie sa bardzo szybkie torrenty, ale na zaproszenie a aktualnei zadnego nei posiadam. Na tych forach jak na dobry tracker trafisz to na moim necie 768 potrafi leciec 120kb/s ciagle czasami wbije do 150 i tez tak leci ;]
768/8 = 96 ... Mam nadzieję, że nie mówiłeś o prędkości łącza.to na moim necie 768 potrafi leciec 120kb/s ciagle czasami wbije do 150 i tez tak leci ;]
Mam prcek T8300 on ma chyba 2x2.4 GHZ.
A do bittorrenta trzeba skądś ściągać plik .torrent (np z torrenty.org ale tam platne konto)...
Nie mogę znaleźć assasin's creed z dobrymi seedami...
Ostatnio edytowane przez Shadow ; 18-08-2008 o 10:23
??
Mam radiówke, pisałem kiedyś z gościem dlaczego w nocy zaczyna mi leciec nagle 400kb/s a on powiedzia, że ma na serwerze nei wykorzystane "połącznia" i poprostu na noc je udostępnia, dlatego Ci którzy korzystają w nocy z neta mają wiekszą szybkosć. A to że Ty zapewne masz neo i masz ograniczenia, że więcej nei poleci to nie moja wina. Mam to samo tylko do większej szybkości, ale zapewne to sięga daleko za okrąg Twojego wyobrażenia ;]
Połączenia radiowe bardzo często wykraczają poza czyjekolwiek wyobrażenia. Mam nadzieję, że jesteś w stanie sobie wyobrazić sytuację, w której twój profesjonalny provider, z którym piszesz sobie na gg ograniczy ci legalnie prędkość do 256kb/s, podczas gdy ja, na swojej limitowanej neostradzie będę śmigał bez obaw do końca umowy. Pozdrawiam amatorskie sieci radiowe - Airline, Atol i te bez nazwy.
@Shadow
Jakbyś znalazł jakiegoś potrzebnego torrenta na torrenty.org, to bez problemu mogę ci go ściągnąć i podesłać.Kod:www.torrentz.com -> najlepsza zagraniczna
Ostatnio edytowane przez VolT ; 18-08-2008 o 11:56
Chciałbym zaznaczyć że ja dalej creeda nie mam. I nie bardzo wiem skąd ciągnać (nie mam pliku .torrent dla bittorenta).
OT: Volt ta twoja ukochana neostrada może ci również zmnieszyć prędkośc. Sporobuj nie zapłacic umowy w terminie za neo, to będziesz miał dopiero przyjemne konsekwencje. Jak podpisywałeś umowę to zaznaczyli ci minimalna ;prędkość czy masz DO 1Mbit na przykład ? Ja w swojej radiówce w umowie mam napisane od 350kbit do 512 (z zaznaczenieniem że prędkość może spaść niżej podczas deszu, gradu lub snierzycy). I oczywiście jestem bez umowy [muszę złożyć rezygnacje miesiąc przed].
bearshgare r0x ... btw - osobiscie wole sciagac z jakiegos wareza...

@Radiówkowcy
Ok, może i czasem zdarza się wam przyśpieszenie i może nie zrywa wam codziennie połączenia , bo pies administratora przegryza kabelki, ale jeśli chodzi o sprawność łącza w grach multiplayer możecie cmoknąć neo w dupę ... cu ;}
@OT Nie koniecznie mam ping częto niższy od neo. Pies admina nie przygryza kabelków, wtedy moge go zaskarżyc i mam jakieś szanse w sądzie zaskarż neo i ich prawników zobaczymy co z ciebie zostanie. Kolega mieszka w krakowie ma neo i często mu nie łączy. Trzeba mieć telefon z TPSA
Bearshare jest dobry ściągam z niego ale nie ma teraz jakos na nim assasina.
@OT
Psy nie przegryzają lini telefonicznej TPSA :] Zresztą to dyskusja bez sensu ... Miej swoją radiówkę i good luck ...
Psy mi też radiówki nie przegryzły, a spadki neta w TPSA są (googluj i poszukaj ludzi skarżących sie). Mógłby mi ktos dać linka z plikiem .torrent do assasin's creeda ?
volt cweku
to nei jest admin co oszukuje ludzi jak inni typu "zamwiam sobie neta 2mb z neo i sprzedaje z mniejsza szybkoscia niz w umowie" gdyby tak było to bym ledwo strony otwierał ;]
Btw. cos mi pachnie ze masz neta 128kb/s i po prostu zadroscisz tym co maja szybszego ;]
Nie no mówiłem, że kończymy. Jak jesteście zadowoleni to droga wolna! Mam Neo 2048/256 i naprawdę nie mam na co narzekać do tej pory.
Ostatnio edytowane przez VolT ; 19-08-2008 o 09:17
Jeśli wolisz .. nie będę już karmić trolli. Mogę tak powiedzieć z obecną rangą?
Nie wiem co to za gra, ale nie potrafię w tej chwili znaleźć żadnego żywotnego torrenta. Zostaje chyba ściąganie z warezów... Ojej nie masz zmiennego ip. Jak wyciągniesz 3 party na dzień, to za miesiąc będziesz już śmigał.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez VolT ; 19-08-2008 o 09:24
| « Google Chrome | Lepszy Winamp » |