UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: .wav a .mp3 ??

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1 .wav a .mp3 ?? 
    Spamer z doświadczeniem Awatar U K A S H
    Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyc, ktory plik jest lepszy/wiekszy bo niekotrzy mowia ze wav zajmuje wiecej miejsca niz mp3, a inni ze ze mnie ;-), a jeszcze kolega mi mowil ze trzeba jakies ustawnienia zrobic jak sie konwertuje, i prosze o podanie jakiegos dobrego konwertera mp3 na wav/wav na mp3
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: .wav a .mp3 ?? 
    prawie jak pro Awatar Makuś
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: .wav a .mp3 ?? 
    Spamer z doświadczeniem Awatar U K A S H
    pierwszy lepszy to se moge ...
    google ---> mp3 to wav converter ....
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: .wav a .mp3 ?? 
    Lamka
    zdecydowanie mp3 - przy tej samej jakości mniej zajmuje
    ja mam nero 8 i korzystam z programy WaveEditor (w sklad nero wchodzi)
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: .wav a .mp3 ?? 
    el Wymiataczos Awatar VolT
    Pliki skompresowane do mp3 są minimalnie gorszej jakości, ale zdecydowanie mniej ważą. Różnice leżą w dokładnych parametrach obu formatów, co przekłada się na różnice w ich zastosowaniu. W formacie mp3 przechowuje się utwory muzyczne, w wav zazwyczaj krótkie pliki dźwiękowe, które są częściej pożądane przez różne aplikacje. (np. gg)
    "Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."
    Odpowiedz z cytatem  

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

wav czy mp3

mp3 czy wav

Lepsze wav czy mp3co lepsze wav czy mp3co jest większe mp3 czy wavco mniej zajmuje wavco lepsze mp3 czy wavczy więcej mieści się mp3 czy wavwav a mp3 różniceczy mp3 zajmuje mniej niż wavmp3 a wav rożnicaróżnice między wav a mp3czym roznia sie pliki mp3 od wavczy wav lepszy od mp3mp3 który lepszy wavkrótkie pliki z muzyką wav chomikujczym sie rozni mp3 od wavMp3 a wav roznicaczy wav jest lepszy od mp3różnica mp3 a waveczym się rożni waw od mp3czym różni się .mp3 od .wavczy mp3 jest lepszy od wavlepszy format wawczym różni się format dźwiękowy .wav od .mp3
Uprawnienia umieszczania postów