Pisałem na początku że nie mam owego pliku ponieważ miałem formata całego kompa ;|
|
|
Pisałem na początku że nie mam owego pliku ponieważ miałem formata całego kompa ;|
Linki za darkwarez.pl
hasla nie ma
Adobe Photoshop CS4 Extended - ENG
Party po 100MB + 10% danych naprawczych
Kod:
spolszczenie jest jeszcze nieosiagalne. po necie krazy jedno z tym ze nikt nie ma do niego hasla:(Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
aaa dobra kit z tym sciagne CS3 narazie
JaCo i co nie napiszesz po polsku jakie jest haslo do pl i gdzie to rozpakowac
Napisałem przecież że nie mam tych plików na dysku już ;)
Gdybym miał to uploadował bym osobno spolszczenie. !
to zapakuj ponownie i uploaduj pod inna nazwą
THOGUS czlowieku ogarnij sie
JaCo napisal ze nie ma tych plikow a ty zeby jeszcze raz upa dal. Myslcie czasami troche.
Jest ktos kto ma part5?
Ja tam poczekam w spokoju na wersje full :P CS3 narazie mi starcza ;)
panowie nie ma co tu pisać szkoda czasu innych zamykaj JaCo temat a co do cs4 to zapraszam na strony poświęcone wyłącznie grafice tam się dowiemy więcej Jaco podając tego linka mogłeś tego csa przetestować w kierunku PL ja myślę ze ty po prostu go sobie zainstalowałeś En i miałeś resztę w Dupie Tylko wkurwi... ludzi i robisz syf w necie tyle
Dla ludzi co lubią siedzieć i się bawić w Adobe sc
http://www.brusheezy.com/brushes
Jak ktoś robi textury do Gier np. CSS to naprawdę fajnie wyglądają
Ostatnio edytowane przez bajker83 ; 17-01-2009 o 13:02
ten temat nie powinien byc przyklejony bo part5 jest nie do sciagniecia
właśnie zuploaduj jeszcze raz 5 bo nie chce się ściągać !!
panowie olejcie 5linka już dawno podałem poprawnego
2 ostatnie to PL i info jak zainstalowaćKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Banał !!!
Trzeba pewnie zrobić obraz pliku. Daemon Tools. Potem zacznij instalować.
Photoshop CS4
Adobe Photoshop CS4 to najnowsza wersja profesjonalnego i cieszącego się niezwykłą popularnością programu przeznaczonego do edycji grafiki rastrowej. Aplikacja posiada szereg opcji usprawniających pracę wśród, których znajdziemy m. in. przeglądarkę plików Adobe Bridge, narzędzie "Punkt zbiegu" pozwalające utworzyć własną siatkę perspektywy, technologię "Obiekty inteligentne" (odwracalne skalowanie, obracanie i zniekształcanie warstw), funkcję "Wypaczania obrazków" w obszarze roboczym czy narzędzie przeznaczone do redukcji szumu poprawiające jakość zdjęć. Photoshop umożliwia pracę na wielu warstwach z wykorzystaniem inteligentnych linii pomocniczych.
orKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Adobe Photoshop CS4 PL Extended
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
odswiezcie linki, plisss
Photoshop CS4 Extended PL
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « [Download] Microsoft Office 2007 PL | Jak zabezpieczyc aby inni nie kopiowali » |