A ja zapraszam na Pobieramy.eu - Darmowy warez - Filmy, Gry, Muzyka, Video, Programy, Skrypty, Szablony i wiele innych..
|
|
A ja zapraszam na Pobieramy.eu - Darmowy warez - Filmy, Gry, Muzyka, Video, Programy, Skrypty, Szablony i wiele innych..
FIXrapid.com - Jedyny działający sposób na rapidshare! dobra stronka zeby ściagać z rapidshare bez limitów i czekania , oblukajcie polecam sprawdzone ;)
A ja ponownie zapraszam do odwiedzenia Pobieramy.eu - Darmowy warez - Filmy, Gry, Muzyka, Video, Programy, Skrypty, Szablony i wiele innych..
ja polecam strone Polskie-Torrenty.pl - Najlepszy Polski Katalog Torrentów. na tej stronie sciagasz torrenty do filmow a nastepnie sciagasz program BitSpirit i przez niego sciagasz filmy z torrentow
Polecam FIXRAPID - wystarczy, że wkleisz tam link z rapidshare'a i pobierasz bez czekania oraz bez limitów FILMY jakie tylko zechcesz. Wystarczy tylko się zarejestrować czyli podać : swój login, hasło, e-mail oraz kod aktywacyjny. Kod ten zdobywamy za wysłanie sms w promocji za 1 ZŁ. Linki można znaleźdź np. na : EXSite.pl - Portal ze wszystkim
http://fixrapid.com/?premium=sxdarkssx
[lang=pt]ne-miguelito.com tem de tudo[/lang]
Hej Nie mogę ściągnąć filmów ani gier z bearshare Mogę pobierać tylko muzykę Mógłby ktoś mi napisać jak ściągać filmy i gry?
Ja używam ARESA ale nie zawsze tam znajdę to co chcę
Witam! Gorąco polecam tą stronkę Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. . Można tu nie tylko ściągnąć ciekawą muzykę i filmy ale również zarobić.!Sprawdzone!!!
Pobieranie z rapidshare bez czekania i z maksymalną prędkością Twojego łącza. Pakiet 20 GB za jedyne 9,90 zł. Sprawdź sam: http://rapidox.pl/polecam,rysit
Witaj , znam mnóstwo stron do ściągania filmów, gier, muzyki-oto kilka z nich:
Dark Siders - Download Rapidshare, Warez, Gry, Filmy, Mp3, Programy
gram24.pl - forum o grach, filmach, wydarzeniach, tworzeniu grafiki, sporcie... i wielu innych! / gry, mmorpg, trainery, poradniki /
Portal filmowy breku.org ,Rapidshare ,Hotfile ,warez
EXSite.pl - Portal ze wszystkim
Yhu.pl - Twoje Centrum Downloadu i Rozrywki
jak Ci mało to pisz wstawię jeszcze
Dzieki wszystkim za informacje![]()
Polecam nowy FLOAD. Możesz pobierać bez limitów każdy plik z wielu serwerów między innymi rapidshare.com, hotfile.com, netload.in itd..
Nowy fload 2.0 posiada kilkaset poprawek dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić stabilność, prędkość, brak limitów pobierania, przyjazny interfejs użytkownika oraz wiele więcej.
http://nowyfload.pl?u=BB66qlzBCNEC
jeżeli chcę być pewny ściąganego pliku zawsze ściągam z sieci p2p. Na stronach z torrentami można znaleźć opinie na temat danego pliku.
dowiedzieć się między innymi jaka to wersja i jak ją oceniają użytkownicy, którzy już pobrali plik. Jeżeli torrentów szukamy na dobrych i sprawdzonych stronach wówczas możemy być pewni co do ściąganego pliku. natomiast do pobierania używam BitCometa. Moim zdaniem jest to najlepszy program do pobierania.
Ares bardzo dobry program a jeśli nie ares to utorrent też świetny a strona z torrentami to torrenty.org trzeba zapłacić za rejestracje ale warto a jak chcesz jaka darmową to TNT torrenty.Pozdro[COLOR="orange"]
Ostatnio edytowane przez [B]lade[R] ; 21-08-2010 o 22:42
Najlepiej Exsite.pl albo megawarez.eu może dużo partów jest ale czasami da się wytrzymać
BearShare całkiem fajny jest
| « Best Selling iPhone Contacts SMS, Call List Backup Free Download(Win+ Mac) | ESET SysRescue CD (January 10, 2011) » |