Edytuj listy zaufanych nadawców
HTTP: / / zalacznik.wp.pl/04/d656/image001.jpg? P = 2 & t = IMAGE & st = JPEG & ct = Qk FTRTY0 & WID = 1738 & POD = 1 & type = NORMAL & zalf = Nowe & ; TSN = 123372777843755374 & sid = fd068 65fbbb4e0fb2b1a853e4bdae438
Szanowni Państwo Firma Administrator:
Dlaczego nie zrobić swój zakup i sprzedaż w Chinach inteligentny i łatwy sposób?
Nazywam się Sally Zheng, Moje główne Międzynarodowym Handlu, miałem 7 lat doświadczenia zawodowego w zaopatrywaniu / wywozu i moja praca jest: Pomoc dla interesów klientów zamorski tutaj, w Chinach.
Ufam, że moje doświadczenie w pracy dużo tej linii będzie pokazać, że mogę spełniać szczególne wymogi swój zakup / pozyskiwanie stanowisko kierownika.
I głównie zakupu chińskich produktów, gdy działa jako zakup / pozyskiwanie Menedżer tutaj rynek w Chinach. Ja jestem bardziej atrakcyjne, ponieważ mam własne zalety:
Jestem zaznajomiony z chińskich towarów, kultura, transakcyjnych i tendencji odpowiednich ustaw i przepisów. Wiele długoterminowej współpracy fabryk. Niższe ceny, wysoka jakość towarów i usług po sprzedaży, aby pomóc obniżyć koszty i uczynić bardziej konkurencyjnym. Ja zapewniam, że będziesz mieć poniżej korzyści niż konkurenci:
1.Source, Znajdź co was interesuje produktów w Chinach, kontrola jakości BEST i dostawców w Chinach. Radzenie sobie z dostawcami dla biznesu Najlepsze warunki.
2.Go i sprawdzić przed wysyłką towarów, jeżeli jest to konieczne. W celu zapewnienia jakości przed dostawą i wciśnij do spełnienia uzgodnionych terminu dostawy.
3.Organize pojemników, jeżeli jest to konieczne by your side
4.Deal z dostawcami, gdy spotykamy się problemy w trakcie okresu sprzedaży.
5.Can działać pod presją.
Czy mogę wiedzieć, czy masz interes w posiadanie takiej osoby tu, w Chinach, którzy mogą źródłem nowych produktów i sprawdzenie jakości?
Czekamy na naszą współpracę w tym nowym roku!
Kind regards
Sally
Dodaj: Lane 7, NO.1508 Hutai Road, BaoShan Powierzchnia, Szanghaj, Chiny.
E-mail:
sourceingsally@gmail.com sourceingzheng@gmail.com
MSN:
sully_zheng@hotmail.com
Tel :0086-21-66348186
Fax :0086-21-66348186
Telefon komórkowy: 0086-13482228198