da kto działający kluczyk?
|
|
da kto działający kluczyk?
Podbijam temat może ma ktoś owy kluczyk bo ponoć te z 2009 działają na NIS10 z którym to aktualnie śmigam przynajmniej jeszcze te 25 dni... Chyba że panowie pomożecie! Pomożecie?
Mam działający (przynajmniej mi działa) wygrzebałem go z mojego certyfikatu:
Może zadziałaćKod:758f5ee8263b6694719d8434eb998608
Pozdro
Nie ładzia
ja mam problema , z 2,3 razy zainstalowalem nis2010 +trial ale na 2 dzien "subskrybuj" , czy juz jestem na czarnej liscie? w tej chwili jak odpale instalke to zaczyna instalowac i znika instalka i tworzy sie pusty folder na c/nortoninstaler i lipa i mozna czekac nic sie nie dzieje :/ , ess4 smiga
jakies koledzy wasze sugestie ?
gdzie jest szwindel z tym nis , kasowalem rejestry , NRT z trybu awaryjnego , ale nadal to samo znikajaca instalka , moze jest jakis key w windzie z nortona ktory to blokuje bo jestemm na czarnej liscie?
pozdrawiam
Miałem podobne problemy - Oficjalnie zakupiony - nie dawał się zainstalować - tzn instalował się a po restarcie kompa automatycznie sam się odinstalowywał, działo się tak po wgraniu dwa razy wersji demo. Dzwonienie wyjaśnienia z Symanteca nic nie pomogły. Musiałem wyczyścić dysk i wgrać system i nortona od nowa - poszło bez bulu.
"Zaraza" Norton gdzieś bardzo głęboko robi sobie wpisy - o których pewnie wiedzą tylko informatycy którzy go napisali, czyszczenia podstawowych wpisów w rejestrze nic nie daje.
Pozdrawiam.
A tak ogólnie to obecnie poszukuję jakiegoś keya lub nr do NORTON INTERNET SECURITY 2009 , który by przedłużył subskrybcję, bo właśnie mi wygasła.
Może ktoś ma na to sposób - będę bardzo wdzięczny.
[lang=fr]bonjour a tous
je suis a la recherche de la cle d'activation de norton 2009 V16.7.2.11
car les cle qui on ete donne plus haut ne fonctionne pas ou elle ont ete deja trop installee
meci a tous
vive le partage[/lang]
ma ktos klucz do nortona bede wdzieczny....
witam ja też poszukuję klucza do nortona.
Ja też poszukuje klucza produktu czy subskrypcji do Nortona 2009 będę bardzo wdzięczny.
Znalazłem coś takiego i to działa![]()
1.
WKONUJEMY OBRAZ STEMU Backup , można tego nie wykonywać ale lepiej wykonać
Całą Operację Wykonać Na Wirtualnych Systemach ->W ten sposób mamy nasz system bez pozostałości po wpisach NORTONA
Programy - Virtual PC 2007 lub VMware Workstatio
Pobieramy wersję ( Norton Internet Security™ 2010 free 90-days lub Norton Antivirus™ 2009 free 180-days klucz pasuje do NAV 2010 )
Instalujemy ,aktywować online, w trakcie aktywacji założyć konto Notron Account ,(ale lepiej wcześniej założyć konto Notron Account) ,po aktywacji będzie na koncie subskrypcja "klucz".
Pobrać klucz z konta Norton Account i wpisać go w trakcie instalacji
I tak w kółko ,ta sam procedura .
2.
Lub tak
WKONUJEMY OBOWIĄZKOWO OBRAZ STEMU Backup
Teraz instaljemy NIS OEM lub NAV OEM ,aktywować online, w trakcie aktywacji założyć konto Notron Account ,(ale lepiej wcześniej założyć konto Notron Account)
Po aktywacj
PRZYWRACAMY OBRAZ STEMU ->W ten sposób nasz system jest bez pozostałości po wpisach NORTONA OEM
Teraz instalujemy NIS30dni NAV30dni PL z kluczem OEM 90 180
I tak w kółko ,ta sam procedura .
JW4WV-HW8GQ-3Y2H6-PG9PF-HPYVM mi ten klucz zadziałał i aktywacja jest na 2 lata i był już podany na forum. Oczywiście działa w wersji polskiej.
ma ktoś działający serial norton 2010 plissssss
---------- Post dodany 10-03-2010 o godzinie 16:59 ----------
jest tam ktos pomocy naprawde pomocy
---------- Post dodany 10-03-2010 o godzinie 17:00 ----------
17.5.0.127
nr seryjny WXT4MBKWK2WD
lub na emaila
andrzejbajbus@op.pl
pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
| « super stronka rapidshare bez limitow | ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4.0.417 » |