Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Komórki, GSM, operatorzy > Dzwonki na komórkę

Dzwonki na komórkę - Dzwonki do telefonów. Tu możesz znaleźć lub dodać dzwonki na telefon komórkowy. Dzwonki na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1020
Narzędzia wątku

[Dzwonek] Hixxy - R U Ready

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

[Dzwonek] Hixxy - R U Ready
Załączone Pliki
Typ Pliku: rar Hixxy - R U Ready.rar (722.9 KB, 2 wyświetleń)

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Ready To Die
Zarząd gamingu Ready To Die wita i pozdrawia! Dzisiaj chcielibyśmy oznajmić, iż szukamy wielu osób do drużyny. M.in. dywizji: - 3 graczy Do dywizji CS 1.6 - Counter-Strike: Condition Zero - Call of Duty 2 - Call of Duty 4 - FIFA 09 i 08 - Counter-Strike: Source
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[RS] Naturally 7 - Ready 2 Fly
http://i38.tinypic.com/2ptwe4n.jpg Download: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Muzyka, mp3 pop
Ready[2] Kill [B]
Chciałbym powiadomić wszystkich tu zgromadzonych iż nasz klan ReadyKill otwiera rekrutacje do Dywizji "B" Counter Strike 1.6 "STEAM" . Oczekujemy "dyw: B " (1 gracz TAKTYK/PROWADZĄCY) -wiek 16+ -staż 1/2 + -Obeznane programy typu "mIRC , Ventrillo itp" -mikrofon
Ready To Die?! Rekrutacja ON!
Zapraszamy do skladania podan do profesjonalnego multi-gamingu na stronie www.r2die.pl Nikogo nie skrzywdzimy! Kazde podanie bedzie dokladnie rozpatrywane. www.r2die.pl czekamy na podania.
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Ready to Die?! rekRutuJe!!!
Zapraszamy do zarejestrowania sie na stronie www.r2die.pl i zlozeniu swojej propozycji na forum. Oczekujemy: -wiek 17+ -puacz off -ogar on -duża dostępność -częste CW -udziały w ligach -poważne podejście do gry
Ready To Die?! rekrutacja! ON!
Klan "Ready To Die?!" rekrutuje! Mozemy tez przyjac cala dywizje cs 1.6, cs:S, cod4,cod2 Zapraszam na strone www.r2die.pl Oczekujemy:
Ready To Fight
WiTaM. Jestem Liderem klanu. Poszukuję Ludzi: Wiek: 14+ Staz:1,5 Skill: Med/do oceny Składki: On Micro: on Oferuję: Ogar Skład Mixy/Spary..Czesto po 3 dziennie.
[Dzwonek] Hixxy - More And More
Hixxy - More And More
Dzwonki na komórkę
Image Ready
Czesc. Nie dawno sciaglem sobie Photosohop cs 3 ver 10. I teraz nie wiem czy bo pewien koles mowil mi ze w cs3 zawsze jest image ready a ja nie mam zadnej takiej aplikacji , znow nastepna osoba mowila mi ze image ready jest wbudowany w PS-a i wlancza sie go tylko poprzez wlaczenie opcij animacja....
Archiwum forum
ready script
Witam słyszałem o takim modzie do rcona, który działa jak AmxX math deluxe. Przeżuca graczy zlicza rundy itp. Jak ktoś wie gdzie takowy mod się znajduje proszę zamieścić link dam gibona :)
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz