Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Komórki, GSM, operatorzy > Dzwonki na komórkę

Dzwonki na komórkę - Dzwonki do telefonów. Tu możesz znaleźć lub dodać dzwonki na telefon komórkowy. Dzwonki na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: program do wycinania dzwonków z piosenki na telefon download, darmowe odglosy na komurke, dzwoki na komurke, darmowe wycinanie dzwonkow z piosenki, tono radios de matra pal cel, ringtones gratis de la wwe
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 12738
Narzędzia wątku

Darmowe wycinanie dzwonków na komórkę!

Makuś is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Witam. W tym temacie będziemy zamieszczać zlecenia na wycinanie kawałku utworów.

Jak powinno wyglądać zlecenie:

Tytuł Piosenki:
Link na Wrzuta.pl - załaduj wideo, mp3 i zdjęcia do 150 MB
Od której sekundy/minuty do której sekundy/minuty:

Dzwonki będzie wycinał NOZO.

Pozdrawiam.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
120 smiesznych dzwonków sms :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:frrS62VxgPZI1M: 120 smiesznych dzwonków sms :) Bardzo zabawne, polecam serdecznie :) Download: Uśmiejesz się po pachy :) Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Dzwonki na komórkę
Paczka dzwonków
Witam! Po prostu wystarczy wysłać SMS ( bezpłatny ) o treści "game dc45s8" na numer 79059 i w wiadomości powrotnej dostajesz link z którego pobierasz ;) PROSTE!
Archiwum forum
25 Dzwonków MP3 mojego autorstwa
25 Dzwonków MP3 mojego autorstwa waga 24 mb kategoria POP 01.Andre Picar-Its a rainy day 02.Bob Sinclar&Sahara-I wanna 03.Cheryl Cole-Fight for this love 04.Cliff Wedge-Go go yellow screen 05.Clubhunter-I like Chopin
Dzwonki na komórkę
Darmowe Gry Na Komórke wiele
Witam mam wiele gier nie w paczkach pojedyncze na chomikuj Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. w folderze gry java Pozdrawiam
Darmowe gry java
darmowe gry na komórkę pobierz za darmo, gdzie ?
Witam wie może ktoś skąd można ściągnąc darmowe gry na komórkę ? zależy mi żeby były to sprawdzone gry i za darmo :) najlepiej strona z opisami tych gier i infomracją jaka gra na jaki telefon z góry dzięki
Darmowe gry java
13 Dzwonków ostatnich hitów
13 Dzwonków ostatnich hitów: Basic Element-The bitch. Davide Sonar-All of me Deep Spirits-No cover song Den Harrow -Dont break my heart Elijah -Send me an angel Italo Brothers-Stamp of the grand Kendi-Connected Killaz-Di mi quando
Dzwonki na komórkę
Darmowe gry java na komórkę !!!
GRY JAVA ZA DARMO !!! Gry Java Siema! ZAPRASZAM NA STRONĘ Z DARMOWYMI GRAMI JAVA: Gry Java Znajdziecie tam gry java na roździelczość: 128x160, 176x209, 176x220, 320x240. Oto kilka gier ze strony:
Archiwum forum
darmowe animacje na komorke
poszukuję jakieś fajne, śmieszne animację na komórkę za darmo
Archiwum forum
16 house'owych dzwonków
alexander dennon & juan briz - brincalhao (original mix) Arno Cost & Tristan Garnier Feat Errol Reid - Last Forever (Original Mix) Arno Cost & Tristan Garnier Feat Errol Reid - Last Forever (Original Mix)1 Belocca & Exacta - Lost In Music (Mr. Vasovski Remix) Bryan Cox - Lets Go To Work...
Dzwonki na komórkę
Wycinanie scen z demek
Witam. Nakręciłem demko na serwerze HS only, gdzie celowo biegałem ze scoutem i skakałem, próbując zabić w locie. Kilka razy mi się udało, mam zapisane demko. Zrobiłem je tak: record scout cs, demko leciało i na końcu stop. Chcę takowych kilka wrzucić na youtube ale: 1. Jak mogę "wyciąć" sceny z...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz