Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Komórki, GSM, operatorzy > Dzwonki na komórkę

Dzwonki na komórkę - Dzwonki do telefonów. Tu możesz znaleźć lub dodać dzwonki na telefon komórkowy. Dzwonki na komórki Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson i inne. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: dzwonki 3d na telefon, sonidos 3d movil, tonos 3d, sonidos 3d para celular, dżwięki 3d, tonos en 3d, sonnerie 3d, descargar sonidos 3d, telefonos con sonido 3d, dzwonki sygnaly na komurke motorola samsung nokia, tonos de llamada o sms para el movil,y videos,descarga, telecharger sons sms n95, descarga sonido tiro movil, bajar sonidos de armas para celular nokia, sonidos altos para celulares, dzwonki na sms 3d, dzwonki 3d chomikuj, download sonidos 3d, descargar tonos 3d, sonidos fuerte para telefonos, escuchar tonos fuertes para moviles, dzwięki 3-d na komurke, dzwonki na komórkę 3d, sonidos para celular en 3d, dzwonki na telefon strzały pobranie bez rejestracji
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 9347
Narzędzia wątku

Dźwięki 3D

Makuś is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Pare dzwonków 3D na twój telefon!

Cytat:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Głośne dżwięki gry
Głośniejsze dżwięki, dzwięki chodzenia i zadawania obrażeń Trzeba wkleić "sound" do cstrike :wink2:
Dodatki do Steam'a
Dźwięki 3D - usłysz to!
Witam, Dźwięki 3D, holophonic a co to ? otóż to jest to : Wrzuta.pl - dźwięk 3d - fryzjer Wrzuta.pl - Dzwięk 3d - zapałki aby wysłuchać dzwieków 3d radze założyć słuchawki (stereo musi być) radze też:- zamkięcie oczów czyli ewidentenego spuszczenie powiek ku jądrze Ziemii. ...
Archiwum forum
Dźwięki dla nonsteamowców
Moj problem, drodzy mądrzy koledzy, jest taki ze niestety ale nie wszystkie dźwięki zainstalowane na moim serwerze, np te puszczane przez admina sa słyszalne przez graczy nonsteam. nie mam pojecia jak to zmienic. Gracze ze steamem słyszą wszystkie idealnie natomiast CI bez słyszą tylko np...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Dźwięki...
Cześc all. Mam taki problem ponieważ: Zakładam serwer przez hlds w folderze z grą.... wszystko cud, miód malina... I teraz zaczyna sie problem... jak gram na innych serwach to słysze jak ktoś komuś wywali headshot'a i w grze słychać ,,headshot". Albo zalicze multikill'a i słysze ,,multikill" a ja...
Problemy z CS 1.6
Dźwięki
Prosił bym o usuniecie wyswietlania napisów z tego pluginu chodzi mi o te napisy ja np. multikill_ultimate ultrakill_ultimate. Chba wiecie o co mi chodzi /******************************************************************************** * AMX Mod X script. * * Ultimate Sounds...
Problemy z CS 1.6
Dźwięki
Szukam paczki dźwięków, zamiast tego ... triple kill ... to taki dzwiek teraz mnie to wali ... bo jestem na fali...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Dźwięki
A mianowicie roundsound, nie chodzi mi, działa tylko ostatnia muzyczka i ona tylko się ściąga z serwera... Oto wpis z konsoli: Verifying and downloading resources... Invalid file type...skipping download of sound/misc/csmad/twinnar1.mp3 Invalid file type...skipping download of...
Problemy z HLDS
dźwieki
Witam zainstalowałem ultimate_sounds_PL ale nakłądaja mi sie one z dżwiekami z amx tymi headshoot, jak wyłaczyc te dźwieki headshot itp, prosze o pomoc dopiero zaczynam sie z tym bawic
Problem z pluginem AMX/AMXX
Dźwięki z gry
Witam, mam pytanie, gdzie na komputerze klienta znajdują się ściągnięte z serwera dźwięki, w szczególności chodzi mi o te które są podczas łączenia do gry, bo inne to wiem.
Instalacja gry i podstawy
Dźwięki
Witajcie. W Stawianiach serwerów CSS jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość! Mam pytanie! Postawiłem serwer w srcds.exe wszystko jest cacy ale mam pytanie. Jak zrobić dźwięki do tego? Mam te dźwięki z QUAKE np. Rampage, HolyShit itp. ale teraz jak je dać na serwer?? Proszę o szybką odpowiedź. ...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz