Potrzebuje natychmiastowo MAPPACKA do ligi esl AWP jesli ktos mogl by mi dac linka z gory dziekuje ... Wiem ze byl temat z mappackiem ale jest on inny niz na esl , a na glownej stronie LIGI linki wygasly
Na serverze typu ohs potrzeba map dobrze zrobinionych, takich na których naprawdę szkolimy swoje umiejętnośći, większość tych funmap jest w mappacku esla, mapy które są akutalnie na serverze (nie wszystkie) to bieganie dla głupich, jak już wykorzystamy te które są najlepsze na serverze i wybierzmy...
W najbliższym czasie otwieram DR'a i mam problem. Moim problemem jest nie chęć do składania mappacka od zera. Prosiłbym o propozycje map, które byłyby chętnie grane lub propozycje gotowych mappacków.
Witam wszystkich serdecznie.
Chciałbym zaprezentować swój MapPack by _L_Y_S_Y_
Prawa autorskie posiada także JokeR (To jest mój nowy nick w cs'ie :D )
MapPack posiada mapy typu Surf, Aim, Awp, Cs, De, Deathrun, Gungame, Kz, Zombie i kilka hns
Lista map:
aim_waterland
zwykły aim_ dwie wieżyczki ze scoutem i G3. Dużo widać na załączonym obrazku
Obrazek
Jest to połowa mapy, druga jest taka sama
csde_heh
Moim zdaniem ciekawsza mapa. Bomba i zakładnicy jednocześnie. Sporo ciekawych i tajemniczych miejsc :). Bardzo duża mapa. I oczywiście...
Mapek nie jest dużo poza tym za długo by się wam ściągało więc nie dawałem dużo mapek.
W mappacku może się zdarzyć że mapki się powtarzają to nic:P.
Link do pliku SendSpace.pl - Darmowy hosting plików
Całkowity zakaz kopiowania to na inne fora najpierw się spytajcie przez PW do mnie.