Witam, mój problem dotyczy dobrze wam znanego programu ESL Wire, Aequitas,a mianowicie:
Na stronie ESL wyzywam sobie kogoś, na jakiegoś laddera, ale to nie jest ważne...
Gdy chcę zagrac mecz, odpalam ESL Wire, później przechodzę do zakładki Games, klikam na dobrze nam znanego Counter-Strike'a, klikam Launch Game, zaznaczam tam swój mecz, zaznaczam opcje Aequitas Anty-Cheat, i potwierdzam [Klikam Start]. Wbudowany klient Aeq uruchamia się normalnie, pobiera dane, nie wyświetla żadnego komunikatu, i już po chwili włącza mi się CS... Więc ok, nie ma problemu, łącze się z serwerem, wchodzę, normalnie przebiega mecz, po zakończonym meczu odłączam się od serwera [Disconnect], później wychodzę z CS'a [Quit] i Na ekranie pojawia się przez chwile infermacja : Loading... I po chwili znika...
Ale teraz do sedna sprawy:
Czyli wydaję się że jest wszystko ok, i w sumie było by gdyby nie to że mecz jest zakończony, pojawia mi się okienko ESL Wire - Upload Match Media, do uploadowania mediów z meczu... Więc wyszukuję folder stworzony przez ESL Wire, wchodzę w folder danego meczu, i jest pusty... I tak jest za każdym razem...
Monitoring Aeq włącza się normalnie, a na stronie się pojawiają logi Aequitas :
Z tego można wywnioskować, że monitoring był, mimo tego, nie ma żadnych plików, i nie ma mediów...
Oczywiście jest dokładnie tak samo, gdy pobieram oddzielnego zwykłego klienta, nie włączając w to ESL Wire...
W czym tkwi problem?
Mój system:
WinXP Pro x32, SP2
Mam nadzieję że wystarczająco szczegółowo opisałem swój problem... Myślę czy nie napisać etykiety do esl...
Chyba że coś robię źle, w co wątpie, na stronie przeciez jest napisane że Monitoring był...
Pozdrawiam forumowiczów, miłego dnia ;>
PS. Za ewentualne błedy przepraszam.