Mam pytanie czy w drużynie w lidze 5on5 MR15 Ladder mogą grać 4 osoby płci męskiej i jedna żeńskiej?
|
|
Mam pytanie czy w drużynie w lidze 5on5 MR15 Ladder mogą grać 4 osoby płci męskiej i jedna żeńskiej?
tak.
jeśli chodzi o płeć to jedynymi wyjątkami są ligi Female w których grają tylko panie, bądź cupy z odrębnymi regulaminami (na przykład walentynkowy 2/2)
żeby zapisać team do 5on5 mr15 musisz mieć 5 niezbanowanych osób z wpisanymi STEAM ID w profilu - nie ma żadnych wymagań jeśli chodzi o płeć.
pozdrawiam
Aha - jak masz 8 i mniej graczy w drużynie możesz także zapisać do 3on3 MR15 laddera.
W 3on3 jest właśnie ograniczenie.
A tak podpinając się do tematu, to jak oni właściwie sprawdzają płeć graczy Female? Bo już w życiu się z różnymi transwestytami na ESL spotkałem...
To dlaczego ostatnio nie mogłem do teamu dojść, bo było 8 osób, a wypisali z 3on3 i się dało ?
Pisało, że liczba graczy jest już maksymalna !
Przy obecnym sofcie (syntezatory), to nie problem załatwić sobie damski głos ;PP
@ EO - pewnie chodziło o ligę 3on3 mr12 - tam są ograniczenia.
A ja mam takie pytanko, nie chce zakladac nowego tematu. Co jest z aequitasem? Jestem po formacie i próbowałem wczoraj i dzisiaj go pobrać, ale nie ma żadnego linku na stronie esl.
ESL Wire Anty Cheat - instalacja [DOWNLOAD]
ESL WIRE ANTY CHEAT - NOWY ANTY CHEAT ESL, ZAMIAST AEQUITASA !
Tylko uważaj, bo są z nim problemy, potrafi nie zrobić raportu(mi już 4 raportów nie zrobiło).
| « Wyjaśnienie Esl | Drużyna ESL » |