Witam,
sciagnałem program Aequitas, zrobiłem wszystko tak jak było opisane, po wpisaniu hasła, przez chwile jest Loading, a potem wyskakuje okienko z błędem: "ERROR: You have to start Aequitas with Admin privileges!" Niewiem o co chodzi. ;/
|
|
Witam,
sciagnałem program Aequitas, zrobiłem wszystko tak jak było opisane, po wpisaniu hasła, przez chwile jest Loading, a potem wyskakuje okienko z błędem: "ERROR: You have to start Aequitas with Admin privileges!" Niewiem o co chodzi. ;/
mógłbyś screena jakiegoś pokazać?
masz pliki w folderze na pulpicie? (nie można odpalić 'chyba' aeq z tymczasowego pliku .rar lub .zip)
z tego co pamiętam należy jakiś numer aeq w konfiguracji na stronie ESLa podać (i to będzie to - weryfikacja tam pozwoli Ci zalogować się jako admin)
a jak nie to wejdź na ESL: Poland - Electronic Sports League - The eSports Gaming League i oblookaj.
jak bedziesz wiedział co za problem był to napisz mi na PW.
Nie wiem, przeszukałem chyba cała stronę ESLa i nic na ten temat nie znalazłem. Jak coś wymyślicie to piszcie...
no w końcu udało mi się naprawić ten problem... Po prawie 2 tygodniach dostałem oświecenia i rozkminiłem, że problemy nie jest związany z programem tylko z moim komputerem... Mam Viste64 na której gdy się nie jest adminem to trzeba zawsze wpisywać hasło przed wykonaniem jakiejś czynności... A więc, dałem sobie admina na kompie(tym samym przywileje) no i zaczęło działać!! System pozwolił programowi na włączenie się ponieważ jestem adminem... Głupi problem... Dzięki za próbę pomocy... ;p
Zamykam Temat!!
ESL czeka...
Kolejny powód, że Vista nie jest za fajna.
tez mam ten problem bo mam viste ale to bez roznicy bo potem i tak aeq sie otwiera.. pobroboj kilka razy i bd chodzic
| « [PORADNIK] ESL - Jak poruszać się po stronie, zagrać 1 mecz?! | problem.. » |