Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > FAQ Forum

FAQ Forum - Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania na Forum Wiaderko.

Tagi: , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: co to jest gibon, gibon, co to gibon, co to gibony
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 11885
Narzędzia wątku

Co to jest gibon i jak go dać dla innego użytkownika forum

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Co konkretnie oznacza gibon to każdy palacz wie ;)
Na Forum Wiaderko w ramach wdzięczności obdarowujemy użytkownika właśnie gibonem.

Aby tego dokonać należy mieć powyżej 10 postów,
należy odszukać post, w którym została udzielona nam pomoc i w prawym dolnym rogu tego postu kliknąć na przycisk

W ciągu jednej doby można postawić 2 gibony.

powered by Yerba Mate

mosh zapalił Gibony od 11 osób:
BuBeK12 (22-12-2009), diabl000 (19-12-2009), fantak (13-12-2009), Lajson (22-12-2009), Maku (10-01-2010), MateuQ (17-03-2010), n3utralik (07-01-2010), No-Life (15-04-2010), pr0^zEr0sKiLLa (11-08-2009), VOODOO109 (10-04-2010), Zawsze wesoLy (12-12-2009)
Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Co jest grane z forum?
Jakiś pad? Od chyba paru godzin forum muli jak GTA 4 na Amidze i do tego nie wyświetlają się wszystkie informacje użytkowników. Po otwarciu niektórych tematów nie ma szablonu, tzn. są tematy, ale na białym tle. Shoutboxu nie mam. Mam nadzieje, ze dane nie pojda w las.
Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
Wgrywanie pluginów itp przez Adm. z innego kompa niż jest poostawiony serwer.
Witam, chcę zrobić tak: Zakładam serwer hlds u szwagra, na non steam, tam wgram Amxx i wgram od razu 2 protocoly(u siebie mam steam). Dam również Admina dla mnie, na konto u mnie w domu. I mam pytanie, jak wgrywać różne pluginy odemnie, na serwer? Przypominam że serwer jest postawiony na innych...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Zmiana uprawnień użytkownika
Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zmienić uprawnienia konta z ograniczeniami? Chodzi o to, że mam konto Gościa i chciałbym zmienić jego uprawnienia do gry STEAM. Żeby z konta gościa włączał się STEAM tak, jakby włączał go ktoś z konta administratora. Czy da się tak zrobić? @EDIT...
Windows XP
Nie pamiętam hasła / nazwy użytkownika do konta na forum - jak je odzyskać
Jeżeli nie pamiętasz swojego hasła na Forum Wiaderko, wejdź na poniższą stronę: http://www.forum.wiaderko.com/login.php?do=lostpw wpisz tam mail który podałeś podczas rejestracji i przepisz kod z obrazka, następnie wyślij formularz klikając na Przypomnij nazwę użytkownika / hasło. Dalsze...
FAQ Forum
[webspell] IP użytkownika..
elo, moge sprawdzic ip uzytkownika ? (z ktorego sie logowal dany uzytkownik?) mam webspella ( Strona Klanu |CHILE| ) pozdro
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Dodanie innego adresu forum
Witam! Mam Strone www pod webspell i szablon pod niego i mam w nim zakladke forum. I to forum jest nie ładne jak moge zrobić zeby przenieść forum na inna strone? Prosze o pomoc!
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Herb=Gibon Banner=Gibon
herb: wymiary: 200x200 render: wymysl cos ^^ napisy: Immortal Team kolorystyka= jasne kolorki banner: wymiary: 468x60 tematyka: counter strike napis po prawej stronie: Immortal Team
Prośby o wykonanie grafiki
Gibon logo gibon a moze dwa
Witam! Potrzebuje herbu dla klanu: Wygląd: Coś w stylu mYm'u lub mTw Kolorystyka: coś w tych kolorach zieleni Napis: Night Fighters I żeby na obrazku był jakiś nice koleś . Liczę na waszą pomysłowość :) Za każdą prace dzieki
1 ranga na forum :D - Gibon
Prosze o zrobienie obrazka (rangi na forum) o: wymiary: 100x19 kolor tla : 0099ff napis : Admin Mocnego Fulla (w 2 rzędach) ramka : ciemna dodatkowe : maly kapsel z lewej strony http://www.img2.vpx.pl/up/20080920/images99.jpg
Ranga użytkownika - obrazek
Zapoznając się z panelem administracyjnym znalazłem kilka ciekawych ficzerów (które miały być na starym forum.. ale nie były ze względu na brak opcji w standardowej wersjo forum phpbb) wracając do tematu, pomysł jest taki aby na równi z rangą usera (które teraz też sa na próbę.. z czasem wymyślę...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz