Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > FAQ Forum

FAQ Forum - Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania na Forum Wiaderko.

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie moge sie zalogowac na swoje forum, nie moge zalogowac sie na wlasne forum czemu
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 9916
Narzędzia wątku

Nie mogę się zalogować na forum

mosh is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Jeżeli nie możesz się zalogować to:
1. albo masz nieprawidłowy login lub hasło
2. Twoje konto zostało usunięte (czasem tak się dzieje z nieaktywnymi kontami bez postów)

rozwiązanie:
1. http://www.forum.wiaderko.com/faq-fo...-odzyskac.html
2. załóż nowe konto i uczestnicz czynnie (pisz posty) w życiu Forum Wiaderko

powered by Yerba Mate

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] nie mogę zalogować się na serwer z hasłem
Mam problem z zalogowaniem się na serwery z hasłem. Wczoraj jeszcze mogłem dziś mi wyskakuje że złe hasło. Loguje się przez konsolę wpisując następującą komendę lub żadne z tych nie działa. Może wie ktoś co jest grane?? Dodam że gdy logowałem się wczoraj tak wszystko było dobrze....
Problemy z CS 1.6
Jak mogę usunąć się z tego forum
Jak mogę usunąć się z tego forum???
Pytania z odpowiedzią
[OFERTA] Mogę zrobić forum na przemie
Witam :) Mogę komuś pomóc przy / zrobić forum na skrypcie phpBB2 modified by przemo ;) Sam aktualnie prowadze forum http://gta4u.net/index.php Wszelkie chętne osoby Proszę o kontakt Email patrykpmail@gmail.com dopiero później podam GG Pozdrawiam
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Pomocy !. nie mogę się zalogować jako Admin na własnym serwerze !.
Mam taki o to problem : Mam zainstalowanego Amx i gdy odpalam HLDS żeby włączyć właśny serwer na początku jest wszystko w porządku, ale jak już chcem się zalogować jako Admin w grze pojawia się informacja : Reason: Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..." Pomocy !. jak temu zaradzić ?....
Problemy z CS 1.6
HLDS - nie mogę się zalogować jako admin
Mam problem bo gdy założe serwer hlds i wejde na niego to nie jestem adminem. Mam amxmodx by baku i w pliku users.ini jestem wpisany, moje hasło i wpisuje w konsoli setinfo _pw "hasło" ale nic to nie daje. Czy da się coś zrobić?
Problemy i konfiguracja AMXX
Nie mogę aktywować konta na forum
Czasami występują problemy z aktywacją konta, nie dochodzi mail z linkiem aktywacyjnym, link ten link nie działa itp Aby aktywować konto należy napisać podanie wg wzoru W dziale http://www.forum.wiaderko.com/368-aktywacja-konta/
FAQ Forum
Nie moge zalogować się na war3
Grałemsobie normalnie w war3 i kiedy zmienili na 21 slotów to juz nie moge sie wbic :/ gdy jestem w polowie to wylacza mi sie cs :/ help
Problemy z HLDS
Nie mogę się zalogować na admina na 2 protokołach
Cześć, mam taki problem nie mogę się zalogować na admina użytkownik bartek124 napisał w temacie jak zrobić serwer na 2 protokoły: I nie wiem co zrobić,gdzie to mam wkleić. W users ini dobrze napisałem bo kiedyś miałem tak samo tylko na 1-protokołowy i działało,a teraz nie działa. Jak wpisuje...
Problemy z HLDS
Nie moge zalogować się do serwerów.
Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. Nie wiem co mam z tym zrobić. Nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to prosiłbym o podanie nazwy ewentualnie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Amx-Nie moge zalogować na admina.
Witam. Mam cs`a Non steam i zwykle stawiam serwa przez hlds.Jednak ostatnio napaliło mnie na Amx Mod x 1.8 Zrobiłem wszystko jak trzeba i nie moge zalogować się na admina piszę iż nie można użyć komendy. Mój users.ini wygląda tak. ; Users configuration file
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz