Popularne odwołania do tej strony: dodatki do fifa 07, dodatki do fify 07, fifa 07 dodatki, mody do fifa 07, dodatki do fify, dodatek do fifa 07, im looking for a song from one of the fifa, fifa 2007 chomikuj, complementos para fifa07
Mam pytanie gdzie mogę znaleźć plik z aktualnymi składami do fify 10 na psp?? nie posiadam routera wiec niemożliwe jest ściągniecie ich z ea server... Mógłbyś prosić o plik albo pomoc w znalezieniu ? Z góry dziękuje:)
Oto stadion Lecha Poznań do fify 10 na rok 2012
kod:
http://www.pilka.pl/photo/galeria/11493818256.jpg
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Tutaj Napisze Jakie Sa Tricki w FIFA 08 pare odpatrzylem i pare sam wynalazłem:D
Tricki do FIFY 2008 Odpowiedz z cytatem
Atak: (Drybling)
-----------------------------------------------------------------------
Sprint przytrzymaj E
Zatrzymanie piłki puść klawisze strzałek i naciśnij E
...
Mam małe pytanko, na temat wymagań F 10. Mam zamiar kupić sobie tą grę, ale mam wątpliwości czy nie będzie mi się zacinała gra.
Mam Lapka HP dv6700
NVIDIA GeForce 8400M GS
Intel Core 2 Duo CPU T9300 2.50GHz
RAM 4,00 GB
Vista
Odpali mi na tym sprzęcie?
PS.Grałem z gry o mniejszych...
Witam.
Zamieszczam wam tutaj, to, co chyba kazdy grafik powinien miec... bo jak wiadomo umiejętności sie liczą, ale z dobrym wyposarzeniem wszystko idzie sprawniej :)
Będą ciągłe aktualizacje i niespodzianki!
Oto link do DOWNLOADU:
Z lewej strony macie panel nawigacyjny, jak ktos nie...
Witam. Może mi ktoś zapodać linka do cracka fifa 09?
I jeszcze jedna sprawa, może ktoś napisać którymi triki wykonywać? Na pc'cie.
A jak nie to chociaż klucz rejestracyjny czy cuś xD
Witam
Nie wiem czy pisze w dobrym temacie ale mam pytanko.
Wiecie moze czy jest komenda czy wogule mozna wylaczyc pobieranie dodatkow na serwerze? Np pluginow modeli itp. Bo moj kumpel nie ma nic ma tak jak by gral spara bez zadnych pluginow moedeli. Prosze o pomoc :)
Dodatki do Steam'a
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u