hej poszukuje i nie znalazlem fify 06 do pobrania czy mozecie mi link wyslac tylko nie na rapisher
Ps fifa moze byc po polsku i komentatorzy tez
|
|
hej poszukuje i nie znalazlem fify 06 do pobrania czy mozecie mi link wyslac tylko nie na rapisher
Ps fifa moze byc po polsku i komentatorzy tez
JA mam 09![]()
Potrzebuje pełną wersje fifa 06 lub 07 po polsku , tylko że 1 linkiem.
Czy ktoś może dać mi linki do tych gierek ???
Wchodzisz na: ,,google" wpisujesz ,,uTorrent" wchodzisz w jakiś link i pobierasz ,,uTorrenta" jak chcesz to w programie też kliknij w ustawieniach obok wyboru języka ,,Click here to download another leanguages" i i tam gdzie jest download i obok pisze ,,uTorrent" to klikasz pod spodem taki przycisk ,,Download leanguage pack" i ściągasz to byle gdzie np. na pulpit. Po ściągnięciu daj ,,Start" uruchom i wpisz %appdata%\uTorrent i daj uruchom następnie ten plik co ściągłeś wklej tam do tego folderu co ci się uruchomi uruchom uTorrent i w ustawieniach zmień se język na polski. I zrestartuj program natępnie go wyłącz. Wejdź na torrenty (najlepiej wpisz w googlach) i uruchom stronkę z torrentami zarejestruj się rejestracja 9 zł kosztuje (SMSem)i się zaloguj. Potem daj szukaj i wpisz FIFA 06 i daj szukaj wybierz jakąś fifkę i daj pobierz torrent następnie uruchom uTorrent i daj otwórz torrent zaznacz ten plik co go ściągłeś z torrentów (tylko po pobraniu tego pliku nie zapomnij się wylogować) I kiedy ci się fifka ściągnie to dajesz ją prawym przyciskiem myszy i dajesz otwórz folder z plikami skopij je do jakiegoś folderu gdziekolwiek otwórz Nero (lub jakiś inny program) i nagraj fifkę na płytę DVD. Zainstaluj i uruchom z płyty. Miłej Zabawy! (uwaga być może będziesz musiał ściągnąć Cracka więc wpisz w googlach crack do fify 06 i daj szukaj w internecie uruchom jakiś link i ściągnij tego cracka po czym wklej go do tego folderu w którym fifę zainstalowałeś. I to wszystko aha i jak masz internet bez limitu danych to nie martw się o nic tylko se ją ściągnij.)
===================
Oj oj oj... spójrz na datę tematu... powinien być warn za odświeżanie. Zamykam
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 12-11-2010 o 12:48
| « [Problem] Fifa 11 wyskakuje blad przy uruchamianiu | [Download] FIFA '94 » |