Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Najbardziej popularne gry > FIFA

FIFA - Forum poświęcone wszystkim wersjom gry FIFA

Tagi: ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 6392
Narzędzia wątku

[Pytanie] Fifa 2010

radosPB is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka.Zagrał by ktoś spara w FIFA 2010.Ale na podstawie że podajemy sobie IP.Jeżeli ktoś jest chętny to prosze pisać na gg:7331683

Odp: Fifa 2010

luukasz79 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Niestety na wiaderku nie są organizowane turniej w Fifa 2010

Wiec zapraszam wszystkich chętnych do gry na forum FIFA Revolution

Odp: Fifa 2010

luukasz79 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Jeszce raz zachęcam was do odwiedzania FIFA Revolution nie długo pojawią się turnieje z NAGRODAMI DO WYGRANIA...

[langtitle=nl]Odp: Fifa 2010[/langtitle]

Adfggrg is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

[lang=nl]Kent u de online shop shoes-trader--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd or shoes--nike,jordan,adidas,obama ?

Hoe goedkoop! UGG boot, Nike air max schoenen, D & G schoenen, en ...........

Ik kocht een schoen uit de winkel, erg goed !

Ik stel voor dat je kan kopen uit deze online winkel shoes-trader--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd

Een vriend raadde hem aan mij.
Lage prijs, hoge kwaliteit.

UGG laarzen: UGG--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
Nike max 90 schoenen: NIKE AIR MAX 90--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
GUCCI schoenen :GUCCI AAA MAN--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
Dsquard schoenen: DSQUARD SHOES--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
D & G schoenen: D&G SHOES--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
DUNK schoenen DUNK--www.shoes-trader.com International Trade Co.,Ltd
Brand zak (Coach, LV, Gucci, Chanel, Chole, ED): shoes--nike,jordan,adidas,obama

De verkoper email: alanshoestrader@gmail.com
De verkoper msn: alanshoestrader@hotmail.com[/lang]

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Pytanie] FIFA 11
Cześć, chciałbym zapytać jakie macie opinie na temat FIFY 2011 sądząc po dotychczasowych recenzjach?
FIFA
[Pytanie] FIFA 09 online
Witam. Mam problem, mianowicie chciałbym zagrać w fife 09 przez internet. Musze sie w tym momencie zalogować. Mam konto EA. Uruchamiam fife 09. Jest okienko trybu online. Klikam załóż konto. Wybieram opcje mam już konto EA. Wszystkie dane wpisuje poprawnie. I gdy chce wysłać dane wyskakuje...
FIFA
[Pytanie] Fifa 09 - odnowienie licencji
Witam, mam taki problem. Skończyła mi się licencja w Fifa 09. Jak ją odnowić? Pozdrawiam.
FIFA
[Pytanie] Jak strzelać wolne w FIFA 08?
Jak strzelać rzuty wolne w FIFA 08 na PS3? Na PC było bardzo prosto, ale tutaj nie umiem :-( Wolał bym jakiś film z YouTube albo opiszcie dokładnie.
FIFA
[Pytanie] Pomoc ws. FIFA Online
Witam. Grałem wcześniej w Fifa 09 i 10 na poziomie legendarnym i szło mi bardzo dobrze i grałem klawiaturą. Teraz zacząłem grać w Fifę Online i gram myszką. Otóż w tym problem, że gram mecz Man Utd vs. Chealse. Wygrywam z Chealse, ale w kolejny mecz przegrywam z jakimś Sunderlandem. No to według...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Pytanie] Fifa 10 finezyjny strzał
Jak w oddać finezyjny strzał w fifie 10 używając klawiatury? Próbowałem strzelać ze wszystkimi klawiszami jakie tylko są i za coś odpowiadają. Wersja z 09 czyli D+Q nie działa. Próbowałem też strzelać podczas gdy biegnę sprintem albo normalnie. Wiem, że da się tak strzelać bo mi tak gole wbijają.
FIFA
Fifa 09 Pomoc plik fifa.db
Mam taki problem ,podmieniłem jeden plik i zapomniałem zrobić kopii i teraz gdy włączam fife wybieram i chce zagrać mecz to wywala mnie z gry chodzi o plik ze składami.Bardzo bym prosił ,by ktoś przesłał ten plik znajduję się on w fifa->data->cmn->fifa.db z góry dzięki.
Pytania z odpowiedzią
Pytanie ws. FIFA 10
Witam. Mam takie pytanie dotyczące FIFA 10. Czy można zmienić kolor ikonki nad zawodnikiem? Bo w FIFA 09 miałem biały i się do niego przyzwyczaiłem i trochę trudno mi się przyzwyczaić do niebieskiego.
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Pytanie] FIFA '08 - jak robic triki na klawiaturze?
FIFA '08 - jak robic triki na klawiaturze? Tak jak w tytule, jesli ktos umie robic triki na klawiaturze to niech mi podesle tutaj tutoriala, albo prosto wytlumaczy. Wdzieczny ;-)
FIFA
Fifa 09 / fifa 2009 pl
http://www.fifa4fans.de/downloads/screens9/fifa09_6.jpg http://www.itnewsonline.com/images/news/EA-FIFA-Soccer-08.jpg Gra Po polsku X Producent: EA Sports Wydawca: Electronic Arts Inc. Dystrybutor PL: Electronic Arts Polska Kategoria: sportowe / pilka nozna Data Premiery:
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz