Cześć, chciałbym zapytać jakie macie opinie na temat FIFY 2011 sądząc po dotychczasowych recenzjach?
|
|
Cześć, chciałbym zapytać jakie macie opinie na temat FIFY 2011 sądząc po dotychczasowych recenzjach?
Ja gram w demówkę na 2 z bratem to dość ciekawie się gra, dobra grafika i fizyka też dość taka lecz to tylko demówka i mam nadzieję że w pełnej będzie jeszcze lepiej :D
nie powiem duży krok do przodu :] Jeżeli chodzi o rozgrywki internetowe zapowiadają się naprawdę nie lada emocje.
ja grałem na xbox i jest lepsz niż poprzednia edycjia w dodatku możesz grać jako bramkarz
Ja już gram w nią kilka dni. Jedyne co jest lepsze od poprzedniczek, to to iż grafika i fizyka została zrobiona taka sama jak na konsole.
Minusy:
-brak trybu treningu
-brak wyzwań itp.
-brak tworzenia własnej drużyny
-w ogóle została okrojona z jakichkolwiek ciekawych opcji
-powtórka trwa co najmniej 3 sekundy niż da się ją wyłączyć
-fatalne sterowanie klawiaturą
-komentarz dalej pozostawia dużo do życzenia
-bardzo mała ilość animacji cieszynek, zmian, a właściwie tylko jedna
-przy zmianach podczas meczu nie ma paska zmęczenia zawodników
-domyślne składy drużyn nie są za dobre (dużo sprawujących się lepiej piłkarzy jest na rezerwie)
-trudno strzelić z dystansu, z główki (realizm zbytnio przesadzony, 80% goli to sytuacje sam na sam)
-słabe ustawianie się pod piłkę na główkę
-tricki, szybkie zwroty, wypuszczenia piłki są niemożliwe...
-hymn tylko jednej drużyny (0 profesjonalizmu)
-denerwujący przywilej korzyści na punkcie którego sędzia chyba zwariował
-kiepska publiczność
-okrojony tryb menadżerski
-brak lub też niemożliwie trudna do połapania edycja oglądanej powtórki
-powtórka zaraz po akcji jest często ze złego widoku, kiepskie akcje powtarzane, gole tylko raz
-niektórzy, nawet znani piłkarze nie są podobni do swoich odzwierciedleń w rzeczywistości
-dalej trudno posłać piłkę tam gdzie chcemy
-słupek można posuwać tylko w jedną stronę..., w dodatku widzimy obraz z kamery TV
-brak możliwości szybkiego wykonania rzutu z autu
-rzeczy, które możliwe, że nie wiem jak ustawić, albo nie występują: przywoływanie gracza, kontrola bramkarzem, opcje strzelania karnego/wolnego, skróty klawiszowe np. do szybkiego dośrodkowania.
Ale poza tym miło się gra :)
-Brak aktualizacji nowych stadionów ( min. Legii)
-Żenujący tryb menadżerski ( bez zmian od 09)
Polecam gre lecz jedynie na konsole ps3 i xbox360 gdyż grafika jest znakomita w wersji HD , nie mam zastrzeżeń jak na razie a gram już 4 tygodnie
[lang=en]I prefer only Dead Nation one of my favorite game.[/lang]
Po prostu super gra!
Bylem pewny jeszcze rok temu, ze
pes bedzie lepszy niz fifa 11!
Ale sie mylilem! Polecam fifę!
Miałem okazję grać z kumplem (na kompie - on na klawiaturze, ja na padzie) i powiem tak. PES wymięka, wysiada, jest niczym. Grafika i fizyka jest tak realna, że bardziej się nie da.
Owszem wkurzają niektóre aspekty - jak np strzały z dystansu, wolnych czy główki, ale w większości przypadków rafi (z całym szacunkiem) trochę przesadza :P
Ogólnie - polecam.
Rafii, popieram częściowo twoje zdanie zawarte w tym poście, lecz dodam również od siebie.
FIFA ma cieszyć meczami, rozgrywaniem ich, nie dodatkami typu jakieś minigierki, czy kto wie co. Gra się bardzo dobrze, a przynajmniej mi. '11' próbowałem na ps3 i komputerze.
Powiem tak - na PC gra bardzo dobra, o niebo lepsza od poprzedniczki, fizyka piękna, jak cała gra. Niestety manager mało, jeżeli w ogóle urozmaicony.
Na Ps3 gra cud miód, orzeszki. Nie będę się rozpisywał więcej, mimo wszystko, jak i na pc, czy konsole PES w tym roku przegrał,
von Richthofen
Każda gra ma swoje minusy np. PES ma opcje treningu a FIFA już nie. Ja jestem fifamaniakiem i za nic nie zagram w PES'a

| « [Pytanie] FIFA 09 online | [Szukam] FIFA 10 skad pobrac? » |