Więc mam FIFĘ 10 która na singlu śmiga normalnie ,ale na multi nie da się grać! Strasznie muli i po prostu nie da się grać bo te ruchy są opóźnione.Mam neta 2mb/s z Neo.Co robić ?
|
|
Więc mam FIFĘ 10 która na singlu śmiga normalnie ,ale na multi nie da się grać! Strasznie muli i po prostu nie da się grać bo te ruchy są opóźnione.Mam neta 2mb/s z Neo.Co robić ?
Cześć.
Być może mogę Ci pomóc. Otóż jeżeli grasz na singlu, to jakość gry nie zależy od prędkości internetu. Lecz kiedy chcesz pograć w multi, sprawa wygląda inaczej. Internet nie za ciekawy, lecz powiedz mi - jaki masz sprzęt ?
Ps. być może to zależy od przeciwnika. Jeżeli ma bardzo słaby internet to klitka. Pamiętaj, że ten kto zakłada mecz, musi mieć dobrą prędkość, ponieważ to jest podstawa,
von Richthofen
Mi się raczej zdaje że to jest wina neta zależy od jakiego dostawcy i w bardzo małej od kompa bo raczej mowisz że singl chodzi git więc to net
Mnie się wydaje że to jest wina dużej ilości osób grających w FIFA 11 . Spróbuj jakieś patche jeżeli są nakleić .
Kazarian, i jak ? Działa Ci już normalnie, bo nie wiemy, czy czekać tutaj dalej :) ?
| « [Opis/Informaje] FIFA 2009 | [Problem] z kodem do FIFA 11 PS3 » |