" chuj ci w dupe kurwo" xDDDDDDD Mialem ataki śmiechu XDD
Prosze chce być w Suport Teamie Prosze!!! ;p http://fixrapid.com/?premium=Rafix555/ -jedyny działający sposób na pobieranie bez limitów rapidshare. A poza tym PROMOCJA! rejestracja tylko za 1zł z komórki xD
Witam.Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem...
Mam admina na pewnym serwerze DR i zbanowałem 3 osoby permamentnie za wchodzenie na aktywnym.Ale oni i tak wchodzą :l Co zrobić?
Proszę o pomoc!
Witam.
Mam pewnien problem.
Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem.
A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile
Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)
Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i trzeba miec zewnetrzne to prosze powiedziec jak...
Gdy włączam instalkę Cs'a 1.6 non-steam to cały tekst jaki tam jest to znaki zapytania..;/
nic nie wiem gdzie co i jak. klikam na przycisk, który powinien być przyskiem Next a jest ________. Cały czas klikam w ten Next i w końcu zaczyna się instalacja... Patrzę i wszystko instaluję się w...
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!!
i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?
Witam chcialbym zapytac czy byla by mozliwosc zmniejszenia pingu poniewaz mam neo 1 mb
a pingi 100-150 da sie to jakos naprawic czekam na szybka odpowiedz
Dzieki z gory :)
No-Ip.Com
1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com .
2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w :
"Sing-Up Now "
3. Wypełnij :
http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG
4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account"
5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
Poradniki do HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u