Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Humor > filmiki, kabarety, mp3

filmiki, kabarety, mp3 - Tutaj dzielimy się filmikami (youtube, wrzuta), kabaretami, śmiesznymi mp3.

Tagi: , , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 3002
Narzędzia wątku

Odp: Neostrada vs Gracz CS'a xD

Alan Ninja is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ahahaha z krzesla spadlem haahha

Teerly is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

co za prostak. Pewnie mu kredki powypadały z tornistra jak skończył ta denna gadkę

Lionel2 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Jagby kumpel do Neostrady dzwonił to by powiedział że jest idiotą.

Ziomki Zapraszam do mojego radia na Odsiebie.com.

knp. <3 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

haha, "kur** spara zara mam" kozackie to bylo ;d

HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015

Fingon is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

No banie z dupy najlepsze
babka pewnie pierwszy raz o CSie slyszala nie wie co to ping nawet ^^

Rafcio 960 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

" chuj ci w dupe kurwo" xDDDDDDD Mialem ataki śmiechu XDD

Prosze chce być w Suport Teamie Prosze!!! ;p
http://fixrapid.com/?premium=Rafix555/ -jedyny działający sposób na pobieranie bez limitów rapidshare. A poza tym PROMOCJA! rejestracja tylko za 1zł z komórki xD

mariiox is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Obydwoje powaleni baba powinna go olać ;p

patryk050 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

W dupe misia^^ Takiej rozmowy to jeszcze nei słyszałem...

Ja tu tylko sprzątam...

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Neostrada
Witam.Nie wiem czy to dobry dział, ale lepszego nie znalazłem... Mam admina na pewnym serwerze DR i zbanowałem 3 osoby permamentnie za wchodzenie na aktywnym.Ale oni i tak wchodzą :l Co zrobić? Proszę o pomoc!
Problemy z CS 1.6
Neostrada
Witam. Mam pewnien problem. Otóz ok kilku dni cos sie dzieje z moim internetem. A wiec gdy po wlaczeniu komputera uruchamiam neostrade, a pozniej firefoxa strony przez jakies 2 minuty chodza dobrze, do momentu aż nic sie nie laduje i jestem zmuszony do resetu neostrady. Po resecie przez jakieś...
Archiwum forum
Neostrada 2 mb
Może mi ktoś powiedzieć jaki będę miał ping przy Neostradzie 2 mb, ponieważ przedłużam umowę i nie wiem czy tyle wystarczy aby ping był okey :)
Pytania z odpowiedzią
Neostrada :/
Czesc. Mam pewien problem. Postaram sie to jak najdokladniej opisac Smile Wczeniej na starym laptopie gralem w cs. Od czasu do czasu robilismy z bratem nocne zawody, gralismy 1vs1 lub na serwerach. Nigdy nei lagowalo. (to bylo na zime tego roku) Mam od niedawna nowego laptopa. Dzis chcielismy...
Problemy z CS 1.6
amx_ip neostrada czy nie???
Tak jak w temacie... Szukałem i testowałem parę wersji tego pluginu ale szukam takiej wersji która po wpisaniu w conslo amx_ip pokaze ip wszystkich graczy I POKAŻE OBOK TEGO IP CZY MA NOESTRADE CZY NIE!!! :) Pozdrawiam... :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Serwer CS'a na livebox i neostrada ..problem
Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i trzeba miec zewnetrzne to prosze powiedziec jak...
Problemy z CS 1.6
Problem z instalacją CS'a i z włączeniem Cs'a
Gdy włączam instalkę Cs'a 1.6 non-steam to cały tekst jaki tam jest to znaki zapytania..;/ nic nie wiem gdzie co i jak. klikam na przycisk, który powinien być przyskiem Next a jest ________. Cały czas klikam w ten Next i w końcu zaczyna się instalacja... Patrzę i wszystko instaluję się w...
Problemy z CS 1.6
Neostrada TP
Jak skonfigurować CS-a 1.6 i HLDS (NON STEAM) pod LIVEBOXA!!!!! i mam pytanie czy to wszystko jest legalne zadna neostrada lub itp sie nie uczepi tego ?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Ping - neostrada :/
Witam chcialbym zapytac czy byla by mozliwosc zmniejszenia pingu poniewaz mam neo 1 mb a pingi 100-150 da sie to jakos naprawic czekam na szybka odpowiedz Dzieki z gory :)
Problemy z HLDS
Stałe IP Neostrada
No-Ip.Com 1.Teraz jak mamy zmienne IP , wchodzimy na www.no-ip.com . 2. Jeśli nie mamy konta , to klikamy w : "Sing-Up Now " 3. Wypełnij : http://www.easypics.us/pics/bez_tytu_u_100.JPG 4.Jak Wypełnisz , to kliknij w "I Accept.Create My Account" 5.Czekamy na mailu podanym w kroku "3"...
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz