Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Humor > filmiki, kabarety, mp3

filmiki, kabarety, mp3 - Tutaj dzielimy się filmikami (youtube, wrzuta), kabaretami, śmiesznymi mp3.

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: filmy dla dorosłych chomikuj, chomikuj 18, filmy dla dorosłych, dla dorosłych 18, youtube dla dorosłych, sex z teściową filmik, youtube.pl filmiki 18, 18 chomikuj, yutu filmy dla dorosłych za darmo, dla dorosłych chomikuj, chomikuj.pl 18, filmiki dla dorosłych, darmowe filmiki, wagina film, filmiki 18, wagina filmy, youtube filmy dla dorosłych, youtube dla doroslych, polskie filmy dla doroslych, filmy dla doroslych, waginie, les films d action pour les adultes seulement, filmy dla dorosłych chomika, filmy dla dorosłych chomikuj.pl, chomikuj dla dorosłych
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 142508
Narzędzia wątku

filmik tylko dla doroslych (+18) - o waginie :)

szyman is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

nie znalazlem aby ktos juz to wstawil

have fun ! :P

KLIKNIJ - pomoz chorym dzieciakom i potrzebujacym pomocy ! pajacyk || polskie serce || podziel sie chlebem || spelniamy marzenia || sadzimy nadzieje

Odp: filmik tylko dla doroslych (+18) - o waginie :)

~NN is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

to chyba każdy zna , w angli to śpiewają na lekcjach :D polewka jest z tego :D

inne

Ostatnio edytowane przez ~NN ; 15-04-2009 o 10:06.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak dodac filmik na YT mając tylko utwór mp3 ?
Tj w temacie...posiadam utwór mp3 a chce go dodac na YT. Co zrobic by chodził ? Raz dodałem ale jakieś prawa autorskie wyskoczyły. Potem w Windows Movie Maker przerobiłem na .wnv (coś takiego;p) i to samo wyskoczyło...Pomoże ktoś ?
Pytania z odpowiedzią
O.S.T.R.-Tylko Dla Doroslych- 2CD PL 2010
O.S.T.R.-Tylko Dla Doroslych- 2CD PL 2010 http://i48.tinypic.com/2d6up9h.jpg Artist : O.S.T.R. Album : Tylko Dla Doroslych Genre : Hip-Hop Source : Retail CD Label : Asfalt Records
Archiwum forum
Filmik
Witam! Odrazu mówie nie wiem gdzie mogłem ten temat umieścić. Zrobiłem w CS:S demko demo1.dem (ZAJMOWAŁO 54mb)] i po wrzuceniu tego do "Sony Vegas Studio 9c" nie chciał program odtworzyć tego formatu więc poczytałem troche i znalazłem "XILSOFT" do konwertowania plików no więc wrzuciłem te demo do...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Mój Filmik ;)
Mój Filmik ;)
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
filmik
mam pytanie czy jest jakis lepszy program od frapsa bo on strasznie fps-y zżera prosze o podanie paru propozycji. z góry thx i całuski ;* :P
Instalacja gry i podstawy
Mój Filmik
Witam oto mój stary troszkę filmik http://youtube.com/watch?v=S9azXuqz7F0
moj 1 filmik
dzisiaj mi sie nudzilo i zrobilem sobie filmik 1 minutowy:) ja w ogole sie nie znam na tym robieniu filmików, ale sami ocencie :D http://video.google.pl/videoplay?docid=-975642867375835193 jutro albo pojutrze zrobię dłuższy :P pozdrawiam
Filmik
Siemka ej wiecie moze jak nakrecic filmik bo jestem zielony w tych sprawach:P
Filmik CSS
Jeszcze nie widzialem tutaj zadnego filmiku o CS:S wiec postanowilem moj stary wrzocic co kiedys zrobilem jak jeszcze gralem w CS:S. http://youtube.com/watch?v=kPN3zP-yURo Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] widze ze malo jest fanow CSa Source tutaj:P
filmik?
jak zrobić filmik? tylko nie ten z demkiem?!
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz