Popularne odwołania do tej strony: film animowany straszny dom, gry straszny dom, opis bajiki straszny dom, filmy animowane online za darmo straszny dom, straszny dom bajka download, straszny dom film animowany download, straszny dom bajka, straszny dom online gra, straszny dom film animowany ściągnij
ROK PRODUKCJI: 2006
OGÓLNE: XVID, DVDRip, 696 MB, 86 minut
VIDEO: 640x272, FPS:25 [136kb/s]
AUDIO: polski dubbing, MPEG Layer-3 [128kb/s]
dane naprawcze - 10%
Cytat:
Dwunastoletni DJ i jego przyjaciel Serdel wciąż myślą o tym, że po drugiej stronie ulicy, w domu starego pana Nebbercrackera, dzieje się coś dziwnego. DJ widzi jak ponuro wyglądający dom połyka wszystko, co znajdzie się w jego pobliżu - zabawki i zwierzęta. Czyżby ten dom żył i pożerał to, co uda mu się złapać? Jeśli tak, to okolicznym mieszkańcom zagraża naprawdę wielkie niebezpieczeństwo. Zwłaszcza, że nadchodzi Halloween i wiele dzieci zapuka do drzwi tajemniczego domu, prosząc o słodycze. DJ i Serdel próbują ostrzec dorosłych, ale wiadomo - kto by tam wierzył dzieciom... Chce im pomóc rudowłosa Jenny, o mało nie pożarta przez łakomą budowlę. Bezpieczeństwo sąsiadów zależy teraz od tego czy DJ, Serdel i Jenny rozwiążą tajemnicę strasznego domu.
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
PARTY PO 200MB. NOWY UPLOAD-PREMIUM. JAKOŚĆ IDEALNA!
http://i209.photobucket.com/albums/bb183/bio55555/996247Scary-Movie-2-Video-Release-P.jpg
Straszny Film 2
INFO:
Video Codec : mpeg4
produkcja: USA
gatunek: Komedia
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Witam!.
Gram na serwerach i mam pingi po 60-80 a raczej mialem.. Od jakiegos czasu(sob.) Gdy wchodze na Cs'a automatycznie komputer mi zwalnia gdy wchodze na kazdy serwer to mam pingi po 300-800:(. Na kazdym serwerze Tak mam , ale natomiast Gdy gram z botami to ping wgl. mi nei skacze a kiedys...
Mam przyjemność zaprosić do grania na serwerze 4 fun
IP: 91.203.133.57:27019
System: LINUX
Platforma: Steam/NonSteam
Zarządzanie: Mani Admin Plugin, EventScripts
Info: FF- on
Death all talk - on
Darmowe gry online - Straszny Sen Zagraj za darmo w grę Straszny Sen
Krótki opis: Przestawiaj droge tak, aby Punktualia nie spóźniła się do szkoły.
http://forum.wiaderko.com/swf/d/d10-Straszny-Sen.swf
witam mam taki problem kiedy ktos lub ja rzuci smoka dastaje takiego dziwnego laga
kiedy ruszam myszka celownikiem to celownik rusza sie dziwnie co robic mam grafe d3d
Witam, mamy stałą ekipe 6 osobową, codziennie gralismy w countera 1.6 i inne gry przez hamahi, nigdy nie ma lagów, niskie pingi mamy. Postanowilismy zainstalowac sourca i robie serwer oto tym programem "Counter-Strike Source Dedicated Server " wszystko jest ok, ja wchodze na niego i mam straszny...
Kupiłem w empiku cs Anthology czyli cs 1.6 ,cz i cz ds ale mniejsza o to.. Gram na dobrym serwie ( sysunia ) i wszyscy mają pingi po 60 - 80 a ja już z włączonym programem cFosSpead (poprawia łącze,ping) mam ping po 200 ;/ ja nie mam włączonego cFosSpeda to ping dochodzi czasem do 600 ;/ nie wiem...
Witam. Mianowicie serwer dostał do głowy. Pewnego pięknego dnia zbanował połowe ludzi którzy tam grali. Nie pomaga restart nic nie pomaga :( Jednym się wyświetla że są zbanowani drudzy wogóle serva nie widzą. Proszę o pomoc albo chociaż powiedzcie gdzie mam szukać pliku z banami. Może to coś pomoże
Mam problem. Mam serwer na Gamepadzie. Wszystko jest fajnie, działa. Wrzucam jakiś plugin, serwer jeszcze działa ale jak dodam nazwe pluginu do plugins.ini pisze ze serwer nie odpowiada, nie da sie na niego wejść ani normalnie ani przez connect w konsoli. Co robić?
POMOCY!! :???:
kiedy prubuje wlaczyc dedicated server z pulpitu to wyskakuje mi blad (W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad) co zrobic zeby muc normalnie zalozyc server?? Prosze o pomoc
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u