rok produkcji: 2007, czas trwania: 79 minut
plik: XVID, DVDRip, 700 MB
video: 640x368, FPS:25 [150kb/s]
audio: polski dubbing, MPEG Layer-3 [224kb/s]
dane naprawcze 10%
Cytat:
Dawno dawno temu żył sobie chłopiec o imieniu Maciuś, który miał zostać królem. Maciuś pragnął najbardziej, żeby wszystkie dzieci były już zawsze szczęśliwe. Mały król rozkazał zapisać wszystkie marzenia i postulaty dzieci. Niektóre z nich chciały trzymać w domu gołębie, inne psa. Żeby co dzień był śmigus dyngus. I prima aprilis. A, i żeby każdemu dziecku wolno było raz w miesiącu zbić szybę, żeby nie było dyktanda, żeby dorośli chodzili do szkoły i żeby dzieci miały więcej kieszeni...Ach, życzeń było co niemiara! Na początek Maciuś postanowił, że dorośli pójdą do szkoły a dzieci zajmą się sprawami dorosłych...Ale przede wszystkim Maciuś i dzieci muszą poradzić sobie ze złym Generałem, który chce pokrzyżować plany małego króla i jego przyjaciół.
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
PARTY PO 200MB. NOWY UPLOAD-PREMIUM. JAKOŚĆ IDEALNA!
To ma być Temat poświęcone 2Pacowi w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia.
Króto o 2Pacu
2pac 'Tupac' Amaru Shakur urodził się w NY , 16 czerwca 1971 r.
Zginoł 13 wrzesnia 1996 Podczas 2 Zamachu na jego życie zginoł
To ma być grono poświęcone Michael'owi Jacksonowi, w tym temacie mają być opinie na temat jego, jego mzyki, linki do jego muzyki, zdjecia,
wszystko, ale w granicach dobrego smaku. Jeśli ktoś przesadzi bedzie to zglaszane do administratorów forum i posty będą kasowane, moze i coś wiecej...
...
Serio nie rozkminiam Twojej osoby, rozumiem że można do mnie powiedzieć coś tam i coś tam, ale Ty? haha
Beka, dawanie warna za "SPAM - bezwartościowe posty" kiedy pytam kogoś o to czy ma swoje zdanie na ten temat czy po prostu znowu kopiuje i wkleja (redakcja przypomina że miałeś ogarnąć temat pod...
Mam problem związany z wyborem książki...
Interesuje mnie głównie praca T. Kruka pt. "Termopile", albo "O królu Arturze i Rycerzach Okrągłego Stołu".
Wydaje mi się, że ta druga jest skierowana dla młodych czytelników. I która z tych lektur jest bardziej "wciągająca"?
http://www.hip-hop.pl/news/pic/large/0/9/0/1258466090.jpg
lub