Podam wam tu parę przydatnych plików do tworzenia fragmovie. Niestety mogę wrzucić je tylko na ten host, nie wiem czemu wiec jeśli pliki zostaną usunięte napiszcie o reupload w tym temacie.
1. CS full hud remover. Kilka plików które należy wrzucić do folderu
Pokaże się komunikat czy potwierdzić, robimy to. Teram mamy CS-a przygotowanego o nagrywania. Pliki usuwają wszelkie dane z ekranu. Zostaje tylko celownik i informacje kto kogo z tego w górnym rogu. Żeby wszystko wróciło do normy usuwamy foldery: "cstrike", "platform" i "valve", bez obaw, wszystko będzie działać jak należy."DYSK:\Program Files\Steam\steamapps\nick\counter-strike"
2. HLAE Sky Pack. Jest to folder z zestawem podmianek nieba. Mamy tu gwieździste noce, piękne zachody słońca, na pewno coś sobie wybierzecie. Do ich używania potrzebne jest wam właśnie HLAE. Wrzucacie wybrane screeny (NIE FOLDER) do tego samego folderu co hud removera. Wchodzicie w CSa przez HLAE i wpisujecie w konsoli
I mamy gotowe nowe niebo. Jest tam też zrobione przeze mnie niebo zielone specjalnie do animacji ale o tym w innym poradniku.mirv_fx_skyhd 2
3. Fx Sounds. Paczka dźwięków specjalnych przydatna do tworzenia intro/outro czy jakichś specjalnych efektów. Wszelkiego rodzaju gwizdy, świsty i trzaski. Bardzo przydatne.
4. HD Models. Bardzo dokładnie wykonane modele postaci i broni. Żadnych modyfikacji jedynie nałożenie nowych tekstur. To spakowany mój folder models. Zmienione jest tylko AWP więc jeśli komuś nie będzie się podobać może je najzwyczajniej usunąć.
W razie pytan proszę w tym temacie.
Upload By AluCarD^
Na potrzeby serwisu forums.wiaderko.com
Proszę nie kopiować bez mojej zgody.