Witam,
Widze, że ten temat już wygasł i nie jest odwiedzany zbyt czesto. Lecz mam nadzieje, że jednak ktoś będzie w stanie pomóc mi ponieważ mam problem z tym własnie Programem.
Tworze film złożony ze zdjęć i urywków filmów [Nagranych programem Audio Cam] łącznie z przeróżnymi efektami lecz już wykonanych przez program Sony Vegas Pro 9.0. Film trwa ponad 3 Minuty i Wszystko wporzadku leci na tym programie lecz nasuwa się tutaj problem.
Po zapisaniu na pulpicie mojego projektu zapisuje się on w formacie .veg a więc nie jest on obsługiwany przez żaden odtwarzacz chodzi mi tutaj o Windows Media Player czy też Winamp. Mój Cel jest taki aby wrzucić ten film na portal youtube.
Zauważyłem najpierw, że jest mozliwość zmiany formatu pliku poprzez nacisniecie przycisku "Render us.." naciskam i robie jak w instrukcji wybieram formac .avi czy tez .wmv.
Zaczyna się Konwertowanie Filmu na ten format lecz tam gdzie pisze : Approximate time left : Czas ten wzrasta mi od 0 do aż w tej chwili 12 Godzin a postęp Ukończenia jest cały czas 0% a czkeam już 30 minut i czas cały czas rośnie.
Tak więc doszedłem do wniosku że nie doczekam się aż ukończy się to formatowanie.
Może mi ktoś pomóc powiedzieć co jest nie tak ?
Być może ktoś miał podobny problem a potrzebuje do 14 Marca już mieć ten Film na youtube.
Bardzo Prosze o jak najszybszą Pomoc.
Pozdrawiam Serdecznie Aroniusz