Coś na ząb dla tych, którzy dbają o własny rozwój osobisty. Pełne szkolenie z seminarium Kevina Hogana na temat perswazji. :) Format AVI.
Party po 100 MB.
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD 1
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD 2
Kod:
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD 3
Kod:
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD 4
Kod:
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD5
Kod:
Kevin Hogan - Ukryta Perswazja, CD6
Kod:
Ukryta strategia / Lions for Lambs (2007) Lektor PL AVI
Robert Redford, Meryl Streep i Tom Cruise tworzą znakomite, przejmujące kreacje w prowokującym dramacie, który skupia się na konsekwencjach dokonywanych wyborów.
Pełen ideałów kalifornijski wykładowca profesor Malley (Redford) przekonuje...
Niewiem jak dojsc do przed ostatniej ukrytej broni. Mam juz Misia Rekawice Flaminga i ten Zółty miecz , a niewiem gdzie jest ta ostatnia. Prosze o odpowiedz jak tam dojsc.
Otwieramy Winamp i prawym przyciskiem myszy klikamy na http://www.bankfotek.pl/image/209189.jpeg. Z menu wybieramy Opcje i klikamy na Preferencje. W nowym oknie klikamy na Skórki i z prawego panelu okna wybieramy Bento. W tle uruchomi się Winamp w nowej szacie graficznej. Klikamy następnie na...
Zbiór książek z kategorii NLP, manipulacji i pochodnych dziedzin.
Do czego to? Jeśli masz problemy z porozumiewaniem się z innymi mieszkańcami tej planety, i/lub jesteś noga w zagadywaniu panienek/chłopaków, klientów swojego sklepu i tak dalej. To ten zbiór jest dla ciebie, znajdziesz tu metody...
Włączamy arkusz kalkulacyjny na Calc. W dowolnej komórce wpisujemy =GAME("StarWars") i naciskamy klawisz enter. W kolejnym oknie możemy wybrac stopień trudności. W następnym oknie zatwierdzamy nasz wybór klikając na OK. Kliknięcie na dowolne miejsce następnego okna spowoduje uruchomienie gry.
...
Witam, wiem ze ten temat byl wiele razy poruszany ale nie otrzymałem odpowiedzi. Mam serwer NS uzywający amxx i zamówiłem juz 21 sloty i chciałbym aby 21 slot był jako rezerwacja ale ukryta to znaczy, ze jak jest full ludzi czyli 20/20 to jak bedę chciał wejsć na serwer to żeby pisało 21/20....
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u