Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Filmy - kino, TV, DVD, divx > Filmy komedie / komedie romantyczne

Filmy komedie / komedie romantyczne - Recenzje, opisy, pełne wersje filmów komediowych i komedii romantycznych. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: czarna kompania forum, czarna woda film, tapeta czerwono czarna, kody do painkillera czarna edycja, czarna woda film kurier rs, czarna woda film download, skórki do windows xp czarne
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3182
Narzędzia wątku

Czarna Woda Czarna Komedia z Abelardem Gizą

gkuczynski11 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

występują

ABELARD GIZA jako KURIER
AGNIESZKA SPRAWKA jako AUTOSTOPOWICZKA

Młody chłopak i młoda dziewczyna siedzą pod wielkim drzewem. Chłopak planuje dobrać się do dziewuszki, jednak nie wie za bardzo w jaki sposób. W końcu jednak dochodzi do pocałunku. Długo powstrzymywane żądze transformują się ostatecznie w coś innego... coś zupełnie odmiennego od duchowego uniesienia wynikającego z miłości...
Oczywiście niem żadnego drzewa jest gość i jego paczka i ciekawy scenariusz no i oczywiście on kurier
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Ostatnio edytowane przez gkuczynski11 ; 08-08-2009 o 17:03.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Czarna skrzynka co to takiego?
Ostatnio wiele mówi się o katastrofie pod Smoleńskiem, gdzie zginęła para prezydencka a wraz z nimi 94 osoby lecąc samolotem Tupolew Tu -154M na obchody 70rocznicy mordu katyńskiego. Wszystko mają wyjaśnić ponoć czarne skrzynki znajdujące się na pokładzie samolotu. Ja jednak nie będę skupiał...
Nauka, ciekawostki
Linux -czarna magia!
Siema chcialbym postawic kilka serwerow cs... Slyszalem, ze do tego najlepiej nadaje sie linux... Teraz wlasnie mam kilka pytan odnosnie tego: 1. Jaki linux jest do tego najlepszy?? 2. Czy trudna jest jego obsluga?? 3. Jak sie nim poslugiwac?? Bardzo bym prosil o konkretne odpowiedzi i...
Linux
Czarna Kompania ZAPRASZA!!!
Witam serdeczie graczy CS:S chcial bym was zaprosic na nowo powstaly serwer.Serwer stoi od miesiaca i cieszy sie duza popularnoscia,wejdz a sie przekonasz:) Zapraszamy serdecznie IP Serwera: 77.79.241.201:27143 - Nazwa serwera:Czarna Kompania - Ilość slotów:18 - Rodzaj serwera: steam/nonsteam...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Czarna krew
Witam Ja gram na grafice software(słaba karta graficzna) i pobrałem wersję cs, która miała wgrany Blood Pack. Ja zamiast więcej krwi mam takie jakby czarne kratki i to bardzo mi przeszkadza. Może ktoś podać link do normalnej wersji krwi?
Problemy z CS 1.6
[SS] Dzi-Tek - Czarna Magia EP
Dzi-Tek - Czarna Magia EP Rok wydania: 2009 Wytwórnia: Nielegal http://i39.tinypic.com/2rz5deg.jpg 01. Sprawdź to! (Intro) prod. Podły 02. Czarna Magia prod. Podły 03. Chodź i mnie zabij + KaJim prod. Feru 04. Total Hałaz (bit z Pokahontaz - Wstrząs dla mas)
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
[trik] czarna bomba!
Witam. Znalazłem spoko trik na mapie de_train. Przez przypadek podłożyłem na słupie bombę i zrobiła się czarna. Jednak miga na czerwono. Kilka gości gdy grałem nie skapneło się... Pake podkładamy przysiadając na podmurku słupa celownikiem w słup. Nazwałem ten trik 'Czarną Bombą" Działa ona po...
Instalacja gry i podstawy
[RS] Kallafiorr - czarna komedia, debiut Borcucha *1999*
Poster http://gfx1.fdb.pl/yb8xz9 http://www.filmweb.pl/f892/Kallafiorr,1999 Kallafiorr (1999)
Filmy komedie / komedie romantyczne
Fioletowo-czarna szachownicaioletowo-czarna szachownica
Niedawno sciągnełem CS:S wszystko mi pięknie dziala tylko gdy wklejam nowe mapki to czest prawie przy kazdej sciany, woda i inne przedmioty wygladaja jak fioletowo czarna szachownica az tak to nie przeszkadza ale po dluzszej grze bola oczy i nieprzyjemnie to wyglada. Prosze o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Czarna kawa 18+
ze wzgledu na wulgaryzmy jakie tam mozna uslyszec, filmik zalecany od 18 lat w gore. jest on mini-parodia dosc starego filmu: Pulp Fiction, z Quentinem Tarantino, wiec kto go widzial, filmik bedzie dla niego jeszcze smieszniejszy. wg mnie zajebiscie podlozyli glos i rownie zajebiscie sie tego...
Archiwum forum
Czarna Bila
>>>Czarna Bila Publik<<< = Nazwa serwera: Czarna Bila = IP serwera: = Domena serwera: 85.114.128.120:27022 = hasło: niema = Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców) = Ilość slotów: 18 = Godziny uptime: 24/7, czasami zdarzają się chwilowe przerwy techniczne = Czas...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz