Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Filmy - kino, TV, DVD, divx > Filmy komedie / komedie romantyczne

Filmy komedie / komedie romantyczne - Recenzje, opisy, pełne wersje filmów komediowych i komedii romantycznych. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 942
Narzędzia wątku

[MIX]Idealny facet / The Perfect Man (2005)

breku100 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Idealny facet / The Perfect Man (2005) DVDRip Lektor Pl

Cytat:
Holy to nastolatka żyjąca na walizkach. Ze względu na swoją matkę, wciąż uciekającą przed problemami i nie udanym związkami, dziewczyna jest zmuszona aby wraz z siostrą i matką przenosić się do coraz to nowych miejsc. Holy wciąż zmienia miejsca zamieszkania, a co się z tym wiąże, szkoły i przyjaciół. Nastolatka ma tego serdecznie dość i postanawia zrobić coś, aby w końcu osiedlić się gdzieś na stałe. Jednak czy wymyślenie idealnego faceta i oszukiwanie matki, to dobry sposób na osiągnięcie celu ?
Kod:
Rapidshare.com
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. 

Hotfile.com

Odp: [MIX]Idealny facet / The Perfect Man (2005)

grami246 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Idealny Facet.avi.Lektor pl

jeden plik do pobrania !

Kod:

OPIS FILMU:
Holly Hamilton ma dość ciągłych przeprowadzek związanych z kolejnymi niepowodzeniami sercowymi jej matki Jean. Chcąc zniechęcić ją do kolejnego nieudanego związku, Holly opracowuje perfekcyjny plan polegający na... wymyśleniu tajemniczego wielbiciela, który będzie adorował jej matkę i poprawi jej zaniżone poczucie własnej wartości. Kiedy jednak romans rozwija się na całego, Holly musi znaleźć faceta, który będzie pasował do wykreowanego wizerunku "idealnego faceta" i w tym celu postanawia "wypożyczyć" wujka swojej przyjaciółki. Holly musi się naprawdę bardzo starać, żeby podstęp nie wyszedł na jaw, ale czy nie przegapi przy tym idealnego faceta, kiedy ten naprawdę się pojawi??

INFO:
produkcja: USA
gatunek: Dramat, Komedia rom.
data premiery: 2005-06-17 (Świat)
reżyseria: Mark Rosman
scenariusz: Gina Wendkos
zdjęcia: John R. Leonetti
muzyka: Christophe Beck
czas trwania: 100

----- DO POBRANIA JEDEN PLIK
----- SPRAWDZONY UPLOAD :
5fantastic.pl

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Poradnik] Fifa 10 Idealny strzał
Witam wszystkich graczy gry fifa 10... Gram w ta gra juz od dawna tzn kiedyś w pes 6 teraz czesciej w fife 10 gramy z kumplami na zajebistym poziomie bramkarzy ustawiamy na legendarnych i wszystko by bylo dobrze gdyby nie ten rozrzut strzału tzn bramkarz jest bardzo dobry ale do pokonania wiec...
FIFA
VA - Thievery Corporation - Perfect Remixes (2005) APE
http://i3.fastpic.ru/big/2009/1023/63/a49f2b610c3b23b5bb09ffc45496a163.jpg Artist: VA Title: Thievery Corporation - Perfect Remixes Date of Realise: 2005 Genre: Downtempo / Trip-Hop Total Tracks: 10 Format: APE Quality: lossless Total Time: 00:50:00 min Size: 293 MB
Muzyka, mp3 pop
Creative Fatal1ty-stan idealny
Imageshack - p2204102028.jpg kiepska jakość zdjęcia ale widać że wszystko jest w idealnym stanie ;d Trochę info Rodzaj słuchawek Zamknięte Komunikacja Przewodowa Interfejs Jack Mikrofon Tak Regulacja głośności Tak Odstęp sygnału od szumu 106 dB Dolna częstotliwość przenoszenia 20 Hz
Audio
Twój idealny komunikator - ankieta.
Witam. Zapraszam wszystkich do wypełnienia ankiety: Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz! Nie mogę zdradzić, czy tworze taki komunikator czy nie bo nie chce niczego obiecywać ale proszę o wypełnienie ankiety.
Internet i sieci
Jak powinien wyglądać idealny hosting?
Dobrych serwerów na naszym, polskim rynku na chwilę dzisiejszą nie ma. Idealny hosting powinien być jak najbardziej elastyczny i przystosowywać się do użytkownika. Jednak na pewno musi spełniać kilka warunków: HOSTING: • stabilny i szybki serwer, w razie przerw technicznych przeniesienie na...
Hosting stron www
[RS] Idealny facet dla mojej dziewczyny 2009
Idealny facet dla mojej dziewczyny http://i.wp.pl/a/f/film/008/29/81/0178129.jpg OPIS: Kiedy Kostek (Marcin Dorociński) spotyka Lunę (Magdalena Boczarska), nie ma wątpliwości, że ta piękna blondynka o tajemniczym spojrzeniu jest jego "drugą połówką pomarańczy". Problem w tym, że Lunę i Kostka...
Filmy komedie / komedie romantyczne
Facet, który się zawiesił / Numb (2007) LEKTOR PL
Facet, który się zawiesił / Numb LEKTOR PL http://i45.tinypic.com/2v3ig6d.jpg OPIS : Scenarzysta Hudson Milbank cierpi na ostrą depresję. Mieszka sam, codziennie ogląda w telewizji program poświęcony grze w golfa. Nie potrafi utrzymać związku, kradnie w sklepach dla podniesienia...
[RS] Facet pełen uroku / Good Luck Chuck (2007) *DVDRip* PL
http://avatars.zapodaj.net/images/av_40151483.jpg Facet pełen uroku *DVDRip* PL produkcja: Kanada, USA gatunek: Komedia romantyczna obsada: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler, Michelle Harrison czas trwania: 96 minut, rok produkcji: 2007 pliki: XVID, DVDRip, 700MB
[RS] Facet pełen uroku / Good Luck Chuck (2007) *FULL DVD* Lektor PL
Facet pełen uroku / Good Luck Chuck (2007) *FULL DVD* Lektor PL http://www.bi3.pl/img/7438facetp.jpg Głównym bohaterem tej opowieści jest młody chłopak, który zrywa ze swoją dziewczyną. Okazuje się, że jego była natychmiast zaczyna spotykać się innym. Sytuacja ta powtarza się przy każdym...
[Inne] Wasz idealny zestaw do gry w CS.
...czyli myszka,podkładka ewentualnie klawiatura! Ja mam myszke Logitech MX 400. Jestem z niej bardzo zadowolony chociaz jeszcze nie w pełni się w nią wczułem :)) :P :D (Jest nowa :D :P). Podkładka to Steelpad,a klawiature mam zwykłą tracer'a i dla mnie to jest właśnie idealny komplet :) Teraz...
Archiwum forum Hardware

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz