Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Filmy - kino, TV, DVD, divx > Filmy komedie / komedie romantyczne

Filmy komedie / komedie romantyczne - Recenzje, opisy, pełne wersje filmów komediowych i komedii romantycznych. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: zróbmy sobie wnuka download, zróbmy sobie wnuka muzyka, zrobmy sobie wnuka, zrobsobie wnuka film, zrób wnuka gra, opisy zdjec wnukow na nk, zrobmy sobie wnuka sciezka dzwiekowa, zróbmy sobie wnuka pobierz
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3418
Narzędzia wątku

[RS] Zróbmy Sobie Wnuka

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Zróbmy sobie wnuka

produkcja: Polska
gatunek: Komedia
reżyseria Piotr Wereśniak
zdjęcia Arkadiusz Tomiak
muzyka Sebastian Krajewski
na podstawie: dramatu Marka Rębacza pt." Dwie morgi utrapienia"
od lat: 12
czas trwania: 90

Cytat:
Maniek (Andrzej Grabowski) i Gienia (Joanna Żółkowska) Koselowie mieszkają w małym domku w centrum miasta. Marzą o wnukach. Niestety, ich dzieci nie tęsknią za stabilizacją. Syn Janek (Paweł Deląg) jest ginekologiem słynącym z licznych romansów, natomiast córka Zosia (Małgorzata Kożuchowska) pracuje jako specjalistka od public relations. Młodzi Koselowie dużo zarabiają, ale jeszcze więcej wydają. Ich olbrzymie długi zostają wykupione przez grackiego milionera, Arystotelesa Papasa, który chce zdobyć rodzinne gospodarstwo. Rodzeństwo stara się przekonać rodziców do sprzedaży ziemi. Maniek ma jednak inny plan...
Download
Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Ostatnio edytowane przez FLoo ; 06-05-2009 o 23:12.

[odsiebie.com] Zróbmy Sobie Wnuka

minika19 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

[odsiebie.com] Zróbmy Sobie Wnuka
Serwer bez limitów!

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gram sobie ban
Witam. Grajac sobie dzisiaj na Hashjama COD Srv. dostalem bana. Nie wiem dokladnie za co, poniewaz nikt mnie nie upominal ani nic, tylko jeden z graczy mówil cos o aimie, ale nie wiedzialem ze mówi to do mnie.. Admin zachował sie poprawnie, zrobil screeny oraz dal bana. Słusznie ;) Ja chce pokazac...
Śmietnik
czy pogram sobie w cz/cs
a więc tak, czy pogram sobie w cz/csa gdy przy speedtescie mam: dowloand 0.15 upload 0.45 jeżeli nie da rady, rozważam podpisanie umowy z tp( internet 512 większa prędkosc nie dojdzie). jaki będę mial ping przy internecie 512 i w graniu odpowiednich komend?
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
ban od jem sobie
Bana dostałem za reklamę. Wcisłem przez przypadek binda, który wywołał link do megavideo... Pierwszy raz mi sie to zdarzyło... zrobiłem to niecelowo... proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Ban od: Jem Sobie Steam ID: STEAM_0:0:30883444 Za: reklame IP: 83.30.70.132 P.S. Nigdy nie...
Śmietnik
strzelamy-sobie.pl
Witam Klan strzelamy-sobie poszukuje 2 graczy. Potrzebujemy taktyka i zwykłego strzelca. Kto jest chętny zapraszam we wtorek o 21.00 na serwer, który podam. Poza tym staż około 2 lat (byś grał jak my lub lepiej), podstawowe rzeczy mikro, vt itd, bez płaczu itp. Stronę mamy bez szablonu jeszcze...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
VALVE co oni sobie myślą :)
Hmmm ciekawe prawda :) http://i40.tinypic.com/iqbfpv.jpg
Śmieszne zdjęcia, obrazki
Strzealmy-Sobie
YouTube - "Strzelamy-Sobie" - the best of! Bez Odbioru
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
[MIX] Było Sobie Życie
http://zdjecia.swistak.pl/03/157/3157484_1.jpg Było sobie życie/ Il était une fois/la vie (AKA Once Upon a Time... Life(1986)Serial TV/DVDRIP/Avi/Lektor PL "Było sobie życie" to seria 26 dokumentów pedagogicznych mających na celu zapoznanie dzieci ze budową i funkcjami organów ludzkiego...
Filmy animowane, bajki
Zróbmy własny multigaming!
Witam. Zobaczyłem jeden z tematów na tym forum o założeniu własnego multigamingu i wtedy wpadłem na pomysł by też napisać taki temat. Więc tak może na początek założylibyśmy jedną dywizje Counter Strike 1.6 Później zrobić: - Counter Strike 1.6 Young - Counter Strike 1.6 Dziewczyny Gdy...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Sam Zrob Sobie CFG!
Witam Oto wspaniale cos dla tych ktorzy chca miec CFG zrobiony przez NICH !! oto stronka programu: http://www.cfgeditor.yoyo.pl/ a to link do pobrania: CFG Editor 2.0 W programie również można tworzyc bindy (chyba aliasy tez) w bardzo prosty sposob kazdy początkujący da sobie z tym...
Poradniki do Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz