Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Filmy - kino, TV, DVD, divx > Filmy sensacyjne i przygodowe

Filmy sensacyjne i przygodowe - Recenzje, opisy, pełne wersje filmów sensacyjnych i przygodowych. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 733
Narzędzia wątku

[RS] Łowcy skór (2003)

nyny11 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Podczas konnej przejażdżki Piotr, młody dziennikarz, ulega wypadkowi i zostaje zabrany przez pogotowie do szpitala. Marek, który mu towarzyszył, wyrusza za karetką. Niespodziewanie w drodze Piotr umiera. Marek próbując dowiedzieć się, dlaczego tak się stało, wpada na trop wielkiej afery. Czy Piotr został zamordowany? Czy życiu Marka również grozi niebezpieczeństwo?
Film oparty na motywach autentycznych wydarzeń w łódzkim pogotowiu.

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Łowcy Skilla [FFA/4FUN] NonSteam [Old Version] | Game4play.pl
Zapraszam wszystkich na serwer 4FUN / FFA , serwer jest na starej wersji css ( tej przed aktualizacją ) Nazwa Serwera: Lowcy Skilla NonSteam | Game4play.pl IP serwera: 91.121.86.35:27030 Admins: IceMan , TokerMan Sloty: 12 ( z czasem będzie więcej ) Fast Download Szybkie pobranie...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Rekrutacja do Łowcy aKa
Siema, szukam ludzi do klanu na razie są 2 osoby. Nazwa klanu: Łowcy aKa Strona: lowcyaka.czo.pl Serwer do gry:jeszcze nie ma ale jak wpłacą klanowicze składki od razu kupuję. Klan STEAM czy NonSteam:Steam (wyjątki NS ale wiecie gorszy kontakt) Wiek członków:13+ Staż członków: NP: 1rok+...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Wojciech Cejrowski Boso Przez Świat Łowcy Głów (2010)
http://img441.imageshack.us/img441/1439/18730j9.png Produkcja: Polska Gatunek: Dokumentalny Data premiery: 26-11-2010 Reżyseria: Wojciech Cejrowski Scenariusz: Wojciech Cejrowski Czas trwania: 120 minut
Filmy dokumentalne
Skorża "do odstrzału", Wisła znalazła następcę za granicą
Maciej Skorża w 2007 roku wygrał z Winfriedem Schaferem wyścig o posadę trenera Wisły. Dziś niemiecki szkoleniowiec jest brany pod uwagę jako następca Skorży na Reymonta. Pozycja Skorży w klubie osłabła po ligowych porażkach (z GKS i Arką po 0:1). Trener najpierw musiał tłumaczyć się prezesowi...
Piłka nożna
[RS] Łowcy smoków / Dragon Hunters (2008)
Łowcy Smoków / Dragon Hunters (2008) Dubbing PL AVI Smok chce zniszczyć Królestwo! Mała Zoe pragnie pomóc wujowi Lordowi Arnoldowi i wyrusza w świat z misją odnalezienia wielkich bohaterów, rodem z baśni. Na drodze swej spotyka dwóch Łowców Smoków o imionach Lian-Chu i Gwizdo. Wszystko o czym...
Filmy animowane, bajki
[RS]Łowcy umysłów Mindhunters (2004) Lektor PL
Łowcy umysłów Mindhunters (2004) Lektor PL http://img1.pixhost.org/thumbs/223/814570_2951105780104956330s500x500q85.jpg Format : AVI at 965 Kbps Length : 700 MiB for 1h 41mn 27s 0ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 813 Kbps Aspect : 640 x 272 (2.353)...
Filmy horrory i thrillery
diablomod kusza łowcy
witam mam taki problem mam diablo moda wersja 5.8d przerobione na 201lvl i mam problem z lowca. Jak mam 100 inteligencja to strasznie spamuje strzela tak jak z ak47 prosze o pomoc
Problem z pluginem AMX/AMXX
[RS] Nocni Łowcy / Treasure Raiders (2007) *FULL DVD* PL
Nocni Łowcy / Treasure Raiders (2007) http://img5.imageshack.us/img5/3118/70966502.jpg Reżyseria: Brent Huff Scenariusz: Alexander Izotov Gatunek: Dramat, Przygodowy, Akcja Kraj: USA, ROSJA Rok produkcji: 2007 Czas trwania: 88 min
Filmy obyczajowe, dramaty
Klan [Łowcy*Psów] prowadzi rekrutację
Nazwa klanu: Historia: Założony od 2002 roku polski klan. Kiedyś widniał w czołówce na arenie ClanBase. W 2004 roku czołówka klanu rozpadła się, a pożyczanie graczy nie miało sensu. Postanowiłem zawiesić klan. Teraz mam więcej czasu na grę i szukam graczy "z głową' Wymagania klanu co do...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Klan [Łowcy*Psów] prowadzi rekrutacje [STEAM]
Nazwa klanu: Historia: Założony od 2002 roku polski klan. Kiedyś widniał w czołówce na arenie ClanBase. W 2004 roku czołówka klanu rozpadła się, a pożyczanie graczy nie miało sensu. Postanowiłem zawiesić klan. Teraz mam więcej czasu na grę i szukam graczy "z głową' Wymagania klanu co do...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz