Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Sport > Formuła 1

Formuła 1 - Wszystko odnośnie Formuły 1. Niusy, dyskusje, filmiki.

Tagi: , , , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1994
Narzędzia wątku

Lista startowa formuła 1 2010 !!

madafakaxd is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Lista startowa na sezon 2010 ogłoszona przez FIA ułożona w oparciu o ostateczne klasyfikacje kierowców i konstruktorów za sezon 2009.
Na liście umieszczono jedynie kierowców, o których wiadomo, że mają podpisane kontrakty na nadchodzący sezon.

Kraj Pochodzenia/Zespół/Konstruktor/Podwozie/Silnik(2,4l V8)/Opony/Nr/Kierowcy Wyścigowi/Kierowcy Rezerowowi

Wielka Brytania / Vodafone McLaren Mercedes / McLaren / MP4-25 / Mercedes-Benz FO108X / Bridgestone / 1 i 2 / Jenson Button oraz Lewis Hamilton / Gary Paffett

Niemcy/Mercedes GP Petronas F1 Team / Mercedes / MGP-W01 / Mercedes-Benz FO108X / Bridgestone / 3 i 4 / Michael Schumacher oraz Nico Rosberg / Nick Heidfield

Austria / Red Bull Racing / Red Bull / RB6 / Renault RS27-2010 / Bridgestone / 5 i 6 / Sebastian Vettel i Mark Webber / Brendon Hartley i Ricciardo

Włochy / Scuderia Ferrari Marlboro / Ferrari / F10 / Ferrari 056 / Bridgestone / 7 i 8 / Felipe Massa i Fernando Alonso / Giancarlo Fissichella, Marc Gené oraz Luca Badoer

Wielka Brytania / AT&T Williams / Williams / FW32 / Cosworth CA2010 / Bridgestone / 9 i 10 / Rubens Barichello i Nico Hülkenberg / Valtteri Bottas

Francja / Renault F1 Team / Reanult / R30 / Renault RS27-2010 / Bridgestone / 11 i 12 / Robert Kubica i Vitalij Petrow / Ho Ping-Tung , Jérôme d'Ambrosio oraz Jan Charouz

Indie / Force India F1 Team / Force India / VJM03 / Mercedes-Benz F0108X / Bridgestone / 13 i 14 / Adrian Sutil i Vintantionio Liuzzi / Paul di Resta

Scuderia Toro Rosso / STR / STR5 / Ferrari 056 / Bridgestone / 15 i 16 / Sébastien Buemi i Jaime Alguersuari / Brendon Hartley i Daniel Ricciardo

Malezja / Lotus F1 Racing / Lotus / T127 / Cosworth CA2010 / Bridgestone / 17 i 18 / Jarno Trulli i Heikki Kovalainen / Fairuz Fauzy

Hiszpania / HRT F1 Team (dawniej Campos Meta) / HRT / *BRAK* / Cosworth CA2010 / Bridgestone / 19 i 20 / Karun Chandhok i Bruno Senna / *BRAK*

Szwajcaria / BMW Sauber F1 Team / BMW Sauber / C29 / Ferrari 056 / Bridgestone / 21 i 22 / Pedro de la Rosa i Kamui Kobayashi / Esteban Gutiérrez

Wielka Brytania / Virgin Racing / Virgin / VR-01 / Cosworth CA2010 / Bridgestone / 23 i 24 / Timo Glock i Lucas di Grassi / Luiz Razia i Andy Soucek

~Od odległych gwiaazd. Od odległych gwiazd przez dżungle Afryki po las Syberii. Od wielkich miast do Europy Peryferii~

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pierwszy polski zespół wystartuje na torach Formuły 1
Pierwszy w polskiej historii sportów motorowych zespół wyścigowy, stworzony przez PKN Orlen S.A., będzie rywalizował z zawodnikami z całego świata w legendarnych zawodach Porsche Supercup, rozgrywanych tuż przed wyścigami Formuły 1. Debiut VERVA Racing Team już 12 marca na torze w Bahrajnie. Ryk...
Formuła 1
Formuła 1
http://i43.tinypic.com/wu4ht1.jpg Formuła 1 (inaczej Mistrzostwa Świata Formuły 1, oficjalny skrót F1) – przeprowadzany regularnie (corocznie) od roku 1950 cykl najbardziej prestiżowych międzynarodowych wyścigów samochodowych na świecie, znany również jako wyścigi Grand Prix, a jednocześnie...
Formuła 1
Tor Formuły!! Wejdź - Zaglosuj!!
Proszę wszystkich czytających to forum o oddanie głosu na stronie "torformuly1.pl" na Warszawę (link niżej)!! Jeśli wygra Wrocek to będzie to klęska całej Polski :/ >> torformuly1.pl <<
Formuła 1
Lista startowa F1 na sezon 2010
FIA na kilka minut przed południem w końcu ogłosiła listę startową F1 na sezon 2010. Wstępnie wszystkie aktualnie biorące udział w mistrzostwach zespoły znalazły się na liście. Wśród nowych stajni pojawiły się takie nazwy jak: Campos Grand Prix, Manor Grand Prix oraz Team US F1. Lista startowa...
Formuła 1
Komenda startowa tickrate 100
Witam, Problem jest następujący, mianowicie mam serwer sponsorowany i przy okazji wszystkie sprawy z nim związane musze załatwiać sam, mam także jednak dostęp do roota co pozwala mi na wpisywanie dowolnycj komend. Jednak przechodząc do sedna. Mam obecnie komendę startową: ./srcds_run -console...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak zmienic muzyke startowa w CS 1.6
Ok,zaczynamy Bardzo prosty sposób na zmienienie muzyki na starcie gry w CS 1.6 na jaka tylko chcemy Wchodzimy we wlasciwosci i klikamy "Otworz lokalizacje pliku" badz "Znajdz element docelowy".W zaleznosci od komputera wchodzimy w cstrike I szukamy tam folderu "media". Znajduje on sie...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Co to jest linia startowa serwera
Siemka mam pytanie co to jest linia startowa serwera, mam cs non steam, gdzie to jest?
Problemy z CS 1.6
Linia startowa HLDS
Witam mam server firmie www.interkar.pl tam gdzie IKS... Chcialem dopisac -master do lini startowej wie ktos jak to zrobic?? Serwer stoi na linuxie. Jakies polecenie w consoli?? :wink:
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Strona startowa nie kasujcie pomozcie!
Witam mam prosbe Chodzi mi o strone powitalna serwera Wiem ze edytoac ja trzeba w html zeby tam cos pozmieniac, ale sie na tym nie znam... Mam mala prosbe, mam juz obrazuploadowany ktory chcem zeby tam sie wyswietlal, znajduje sie on ***TUTAJ*** i czy moglby mi ktos podrzucic gotowy pliczek...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Strona startowa serwera
Witam Mam pytanie, chcialbym edytowac i zrobic strone startowa serwera, chodzi mi o ta strone ktoa nam sie pokazuje jak wchodzimy na serwer, i trzeba kliknac OK zeby przejsc dalej. Napewno wiecie o co mi chodzi, prosze po pomoc. Chcialbym tam wstawic info o serwerrze, kontakt z adminem, jakis...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz