powiem tak:
- widać że ogarniasz z czym idze dobrze grasz za to daje 8/10
- co do jakości wolę się nie wypowiadać w dodatku jeszcze ktoś tam online się pokazuje co odstrasza 1/10
OmG..... Jakość Jaka Hujowa.... 1/10, zal takiego FragMovie, jeżeli można to tak nazwać...
Po pierwsze troszeczke kultury. Po drugie napisałem ze sie na tym nie znam i ze pierwszy raz widzialem te programy na oczy. Po trzecie nie pisałem ze to jest FragMovie. Po czwarte wiem ze zle wyszło wiec nie musisz już mi tego pisać.Po piąte Chcialem tylko zobaczyć jak wyjdzie. Po szóste Twoja ocena mnie nie interesuje Bo masz 0 kultury.
Jako że mój fragmovie też nie był lepszy pod względem montażu, to nie mam się co tu wypowiadać w tej kategorii. Jakościowo jest średnio, muza niezła. Brak wstępu i zakończenia. No i ta długość filmiku... Za krótko. Jak dla mnie - 4/10.
elo mnie osobiscie sie filmik podoba... moj pierwszy jest nielepszy xD i teraz robie drugi...
Mam pytanie... jak ty to robisz, ze idziesz i tak fajnie kucasz? napisz na gg: 5151280 pliss
Witam!
Odrazu mówie nie wiem gdzie mogłem ten temat umieścić.
Zrobiłem w CS:S demko demo1.dem (ZAJMOWAŁO 54mb)] i po wrzuceniu tego do "Sony Vegas Studio 9c" nie chciał program odtworzyć tego formatu więc poczytałem troche i znalazłem "XILSOFT" do konwertowania plików no więc wrzuciłem te demo do...
Jeszcze nie widzialem tutaj zadnego filmiku o CS:S wiec postanowilem moj stary wrzocic co kiedys zrobilem jak jeszcze gralem w CS:S.
http://youtube.com/watch?v=kPN3zP-yURo
Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ]
widze ze malo jest fanow CSa Source tutaj:P